Saturday 29 January 2011

پاى با سوسيس، پرتغال و بادم زمينى.

شايد عجيب به نظر بياد ولى بسيار خوش مزه شد. 

مواد لازم:
ارد ٢ دسى ليتر
كره ٧٥ گرم
اب ١ ق غ
سوسيس ٣٠٠ گرم
پياز ١ عدد درشت
شير ٢ دسى ليتر
تخم مرغ ٣ عدد
زعفران نيم گرم
بادم زمينى ١ دسى ليتر
نمك و فلفل به مقدار دلخواه


طرز تحيه: 
كره و ارد را با هم مخلوط كرده و ١ قاشق اب به ان اضافه ميكنيم و خوب ميماليم تا يك خمير نرم بدست بياد. 



خمير را كاملا توى ظرف پاى پهن ميكنيم و داخل يخچال به مدت ١٥ دقيقه نگه ميداريم. 





سوسيس و پياز را خورد كرده و توى قابلمه روى اجاق سرخ ميكنيم. اب پرتغال را گرفته و به سوسيسها اضافه ميكنيم و با درجه بالا مجوشانيم تا اب


 پرتغال جذب سوسيسها بشه


شير، تخم مرغها و زعفران را با هم مخلوط كرده به ان نمك و فلفل را اضافه ميكنيم.




خمير پاى را از يخچال بيرون اورده به تنهايى در اجاق با حرارت ٢٠٠ درجه به مدت ١٥ دقيقه ميپزيم. 

پاى را از اجاق بيرون اورده، سوسيسها را داخل ان پهن ميكنيم و مواد تخم مرغ را روى سوسيسها ميريزيم. 
در اخر بادام زمينيها را روى ان پهن ميكنيم. 





پاى را داخل اجاق با حرارت ١٨٠ درجه به مدت حدوداً ٢٥ دقيقه ميپزيم. 
پاى شما اماده است. 
نوش جان
خياط باشى




Thursday 27 January 2011

پنیر کرمی (Creme cheese)

مواد لازم:
شیر پر چربی ۲ لیتر
ماست چرب نیم لیتر
ادویه و نمک بستگی به مزاج خود و به مقدار کافی.
من از نمک، فلفل، پودر سیر، پودر پیاز، ترخون و فلفل قرمز استفاده کردم.
طرز تهیه:
شیر و ماست را مخلوط کرده روی اجاق بگذارید تا گرم شود و حرارت ان به حدود ۴۰ درجه برسد. تا زمانی که مایع ببرد.
مواد بریده شده را توی دستمال ریخته و بگذارید به مدت چند ساعت چکیده شود.
(من از فیلتر قهوه استفاده کردم و مواد را داخل یخچال تا صبح گذاشتم تا چکیده شد.)
پنیر را توی ظرف ریخته و انواع ادویه را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملا نرم شود.
من از نمک، فلفل، پودر سیر، پودر پیاز، ترخون و فلفل قرمز استفاده کردم.
اگر پنیر را یک روز داخل ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید خوشمزه تر خواهد شد.
مدت نگهداری این پنیر تقریبا ۱۰ روز در یخچال.
نوش جان
 
خیاط باشی   


Monday 24 January 2011

Ravioli con formaggio blu, noci e permigiano (Blue cheese) پاستا با گردو و پنیر کپکی


مواد لازم برای پاستا:
ارد ٣ دسى ليتر
تخم مرغ ٢ عدد
روغن مايع ١ ق غ
اب ١ ق غ
نمك ١/٢ ق چ



طرز تهیه پاستا :


ارد، تخم مرغ، روغن، نمک و آب را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید و تقریبا  یک خمیرسفت بسازید.
خمیر را توی پلاستیک پیچیده و به مدت یک ساعت کنار بگذارید.
حالا خمیر را با وردنه باز کرده......
...... و گردوی خرد شده و پنیر را روی نصف خمیر بچینید.
بین فاصله گردوها را با آب خیس کنید و لایه دیگر خمیر را روی هم پهن کنید.
بین فاصله ها را کاملا فشار دهید تا به هم بچسبد و به حالت بالشتک در بیاورید
تذکر: بالشتک ها را بسیار کوچک درست کنید چونکه موقع جوشیدن بزرگ میشود.
بالشتک ها را به هر مدل که دوست دارید ببرید و به مدت نیم ساعت کنار بگذارید تا تقریبا خشک شود 

حالا ۲ لیتر آب با کمی نمک توی قابلمه ریخته و بگذارید بجوشد بعد پاستا را داخل آب ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید.


مواد لازم براى سوس پاستا:

شير نيم ليتر
ارد ٢ ق غ
كره غذايى ١٠٠ گرم
نمك ١ ق چ
فلفل سفيد ٠/٥ ق چ
پنير كپكى (Blue Cheese) ١٠٠ گرم
گردو ٥٠ گرم

طرز تهیه سوس پاستا:
کره را توی ظرف و روی اجاق بگذارید تا آب شود.
ارد را به ان اضافه کرده هم بزنید. مواظب باشد نسوزد.
شیر را به ان اضافه کرده مرتب هم بزنید.
نمک، فلفل و گردو را به ان اضافه کنید و بکذارید به مدت چند دقیقه قل بزند. مرتب هم بزنید.
سوس را از روی اجاق برداشته و پنیر را به سوس اضافه کنید و هم بزنید بعد از اضافه کردن پنیر سوس احتیاج به قل خردن ندارد. 
 سوس شما آمده است.
پاستا و سوس را مخلوط کرده نوش جان کنید.

خیاط باشی

Thursday 20 January 2011

چاتنی سیب


مواد لازم: 
سيب ١ كيلو
پياز  ١ عدد
شكر ٥ دسى ليتر
كشمش ۱ دسى ليتر
سركه سيب ٢ دسى ليتر
دارچين ١ ق غ 
پودر كارى ١ ق چ
زجفيل تازه خورد شده ٢ ق غ 
نمك ١ ق چ
دستور تهيه: 
سيبها را پوست كنده و خورد كنيد. 
پياز را خورد كرده بهمراه سيب و بقيه مواد ذكر شده داخل قابلمه روى اجاق گاز قرار دهيد و بگذاريد بجوشد.
 بعد از جوشيدن حرارت اجاق را را كم كنيد و بگذاريد بمدت ٢٠ دقيقه قل بزند.
چاتنى اماده را ميتوانيد داخل شيشهاى كوچك گرم شده بريزيد و يا بعد از سرد شدن ان را داخل ظرف پلاستيكى قرار داده و داخل فريزر نگهدارى كنيد. 
نوش جان.
خياط باشى   

کیک با گردو و کشمش

پیتزا لقمه ای

                                     


مواد لازم:
ارد ١٤ دسى ليتر 
خمير ترش ١ عدد (٥٠گرم)
شير ٥ دسى ليتر
روغن مايع ٢ ق غ
نمك ١ ق چ
شكر يا سيراپ ١ دسى ليتر 
رب گوجه ٣ ق غ
پنير كِرِمى ١٥٠ گرم (crème cheese
ادويه پيتزا به مقدار لازم.
پنير پيتزا (رنده شده) ٢٠٠ گرم  
طرز تهيه: 
شير را گرم كرده تا ٣٧ درجه و با انگشت امتحان كنيد تا حدى كه انگشتتان نسوزه
خمير ترش را داخل شير هل كنيد.
 شكر، نمك و روغن را به مايع اضافه كرده و هم بزنيد
ارد را با مايع مخلوط كرده و خوب بماليد


وقتى خمير اماده شد روى ان را با دستمال پوشانده و كنار ميگذاريم تا ور بياد به مدت ٤٥ دقيقه


40x50 cm بعد خميررا با وردنه باز ميكنيم به اندازه
رب گوجه و پنير كِرِمى را با هم مخلوط كرده و روى خمير ميماليم


ادويه پيتزا را روى خمير ريخته و در اخر پنير پيتزا را روى ان ميريزيم


حالا خمير را به حالت لوله ميپيچيم


و با چاقو ميبريم به اندازه ١-٢ سانتيمتر و هر كدام را داخل كاغذ شيرينى قرار ميديم. تقريبا ٣٥ عدد خواهد شد


روى خميرها رو بپوشانيد و بگذاريد به مدت ٤٥ دقيقه ديگه ور بياد
فر يا اجاق گاز را روشن كرده با حرارت ١٧٥ درجه


پيتزا لقمه ها رو داخل اجاق به مدت ١٠-١٥ دقيقه بپزيد


نوش جان 
خياط باشى