Wednesday 30 March 2011

خونه جدید


این هم خونه جدید من که تا یک ماه دیگه اساس کشی میکنم.











 
کلی خوشحالم ..
قربون همه شما 






Sunday 27 March 2011

سبزی پلو با کوکو سبزی و ماهی

 این هم سبزی پلو با کوکو سبزی و ماهی شب عید من. من یه کمی با شمارش روزها مشگل دارم.. :-) 
فکر میکنین من گناه کبیره میکنم اگه سبزی توی پلو نریزم؟ آخه نداشتم. خدایا منو ببخش 

Saturday 26 March 2011

شیرینی رولت

 مهمون سرزده واستون اومده؟ هیچ نگران نباشید. این رولت رو ظرف ۱۵ دقیقه آماده میکنید و حسابی جلوی مهمونها پوز میدین :-)

مواد لازم 
تخم مرغ ۳ عدد 
ارد ۱۰۰ گرم
شکر ۱۳۰ گرم
آب ۱ قاشق غذا خوری  
بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری 
پودر وانیل ۱ قاسقوق چای خوری 
خامه 
پودر وانیل و مربا 
طرز تهیه 
فر را با حرارت ۲۵۰ درجه سانتیگراد روشن کنید

تخم مرغها و شکر رو حسابی هم بزنید تا رنگش سفید بشه.
حالا ارد و وانیل و بکینگ پودر و آب را به تخم مرغها اضافه کنید و هم بزنید 
توی ظرف کیک کاغذ شیری پهن کنید و مواد رو روی کاغذ پهن کنید 
 حالا کیک را داخل فر به مدت ۵ دقیقه بپزید (توجه فقط ۵ دقیقه) 

در حالی که کیک داخل فر هست یک کاغذ شیری رو روی میز پهن کرده و کمی شکر روی کاغذ بریزید

کیک را از فر بیرون آورده و روی کاغذ شیرینی چپ کنید و بگذارید خنک بشه 


حالا خامه رو با پودر وانیل مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا سفت بشه 
 من از شکر استفاده نکردم چون فکر کردم زیاد شیرین میشه 
خامه رو روی کیک پهن کنید و مربا رو روی خامه بریزید (من از مربای توت فرنگی استفاده کردم)
و کیک را روی هم لول کنید 
 و با احتیاط ببرید 
دیدین چه سریع آماده شد؟ ؛-)
نوش جان 
خیاط باشی 

Tuesday 22 March 2011

چلو مرغ با سوس کاری

آخه بگو نونت نبود آبت نبود چرا این وقت شب باید وایسی غذا درست کنی.
عجب شانسی آوردم پیش بند داشتم ها.
خلاصه دسته گلی که به آب دادم واقعا خنده دار بود. وقتی اتفاق افتاد اینقدر از خودم خندم گرفته بود که گفتم اگه یک دوربین مخفی گذشته بودن میشود یه سریال ازش درست کرد و هر هفته توی کانال سراسری نشون داد. 
راستش رو بخاین شانس آوردم. حالا بریم سر اصل مطلب: 

 برنج رو همه میتونن درست کنند در نتیجه پر چونگی نمیکنم که چطور باید برنج بپزیزن :-)    
مرغ رو هم همینطور،
 من اینجا فقط از سینه مرغ استفاده کردم 
مواد لازم برای سوس کاری:

پیاز یک عدد 
سیب یک عدد (سیب به سوس کاری مزه بسیار عالی میده.) 
شیر نیم لیتر
ادویه کاری  (curry)  یک و نیم قاشق غذا خوری 
کره برای سرخ کردن 
نمک  به مقدار کافی
فلفل احتیاج نیست چون کاری کامی تند مزه میشه
 پیاز رو خورد کرده و کمی سرخ میکنیم

سیب را پوست کنده و خورد کرده به پیاز اضافه کرده و سرخ میکنیم

ادویه کاری را به اون اضافه میکنیم و کمی سرخ میکنیم، کاری اگر با پیاز و سیب سرخ بشه عطر و طعم بهتری میده 
 حالا شیر رو به اون اضافه کرده و نمک میزنیم( من از آب مرغ که از قبل پخته بودم بجای نمک استفاده کردم ) با حرارت ملایم میگذاریم تا چند دقیقه بجوشه 
بعد از حدود ۱۰ دقیقه مواد رو توی مخلوط کن میریزیم 
تو رو خدا نخندین ؛-) اینجا بود که دسته گل به آب دادم 
آخه بگو مرد حسابی عقلت کجاست؟ آدم که مخلوط کن رو تا حلقش پور نمیکنه  :-)
راستش روم نشود از همه جا عکس بگیرم. اینجوری بگم که تمام آشپز خونه سوسی شده بود و من بیچاره یک ساعت تموم نظافت میکردم 
حالا بگذریم، بعد از اینکه سوس رو مخلوط کردین اون رو دوباره توی قابلمه ریخته و بگذارید چند دقیقه دیگه با حرارت کم قول بزنه.
سوس آماده شد 
حالا با چلو مرغ نوشه جون کنید 
 ولی مواظب باشید که مثل من دست و پا چلفتی کار دست خودتون ندین 
این سوس رو با ماهی یا با سوسیس هم میشه خورد ولی اگر با ماهی میخورید نصف سیب کافیه توش بریزید  

نوش جان 
خیاط باشی 

Sunday 20 March 2011

نوروز

 این هم شب سال نو، شبی آروم و تقریبا خوش آیند.


Wednesday 16 March 2011

خیاطی

امیدوارم منو ببخشید ولی میخوام امشب یک مقداری از خودم حرف بزنم. و از کار اصلی من. 
من همونطور که شاید متوجه شده باشد خیاط هستم. 
بیشتر با زنانه کار میکنم. 
الان فصل کار منه، خانوم های که امسال دیپلم میگیرن میان پیشم و من واسشون لباس های شب میدوزم. البته لباس عروس هم میدوزم. 
این هم یک نمونه از کارهای من که امشب باهاش کار میکردم.

اول خانوم با یک عکس یا نقاشی که خودش از یک مدل لباس کشیده میاد پیش من و ما باهم کنار میاییم که ایشون چه مدل لباسی میخاد
من اندازه های خانوم رو میگیرم و 



وقتی مدل لباس مشخص شد من شروع میکنم.
اول باید الگو در بیارم 
 بعد الگو رو روی پارچه گذاشته و 
پارچه رو میبرم 
وقتی پارچه بریده شد 
 حالا شروع به دوختن میکنم 
و به پرو میرسونم 
حالا این لباس به پرو رسیده و منتظر مشتری هستم
البته همینطور که می بینید این لباس با اون عکس از زمین تا آسمون فرق داره 
ولی هنوز این پرو لباسه و بقیه داستان رو وقتی بیشتر پیشرف حتما ادامه میدم. :-)


مرحله دوم: حالا این خانوم که این لباس رو سفارش داده اینجا بود امروز و لباسش رو پرو کرد. بعد از مقداری سوزن زدن اینجا و اونجا حالا میریم برای ادامه کار. هم من و هم این خانوم از کارمون تا حالا راضی هستیم
خیاط باشی 

Monday 14 March 2011

باقلوا

این هم دسر بعد از غذا که به دارد شب عیدی هم میخوره 

مواد لازم 
ارد ۳ دسی لیتر 
شکر ۲ دسی لیتر 
تخم مرغ ۲ عدد 
پودر وانیل ۱ قاشق چ
بکینگ پودر ۱ قاشق چ
خامه سفت ۱ دسی لیتر 
لیمو ۱ عدد 

تخم مرغ رو با شکر حسابی مخلوط کنید تا رنگش سفید بشه 
یعنی حالا حالا ها باید هم بزنید :-) 

ارد رو به اون اضافه کنید،

 حالا خامه

و پوست رنده شده لیمو رو به خمیر اضافه کنید


یک ظرف مخسوس فر رو کره مالیده و با پودر نون خشک  بپوشونید

حالا خمیر رو توی ظرف ریخته و در طبقه پایین فر با ۱۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۵-۴۰ دقیقه بپزید

بعد از اینکه کیک پخته شد بگذارد کامی خنک بشه و هر طور مایلید ببرید
  
من با ۳ دسی لیتر شکر، ۲ قاشق غ گلاب  و ۱ دسی لیتر آب و ۱ قاشق غذا خوری پودر نارگیل یک شهد درست کردم

 و روی کیک باقلوا ریختم و با مغز پسته دکور دادم



نوش جان 
خیاط باشی