Sunday 29 May 2011

کلم پلو


روز یکشنبه ساعت ۵ بعد از ظهر، گرسنه به طوری که دست و پاهام میلرزید.
امدم خونه و میخواستم در و دیوار رو بخورم.
دیدم گوشت چرخ کرده توی یخچال دارم، از شما چه پنهون که چند وقتی بود هوس کلم پلو کرده بودم، میدونم که این غذا بیشتر برای پاییز مناسبه ولی چه کنم، من اینجوریم دیگه، وقتی دلم یه چیزی رو خواست دیگه نه دین سرم میشه نه ایمون.
خلاصه پریدم بقالی سر کوچه (ها ها ما هم اینجا بقالی داریم) و یه دونه کلم کوچولو خریدم 
امدم خونه و بقیه مطلب رو با عکس توضیح میدم 
البته میدونم که این غذا رو همه بلدن درست کنن :)
مواد لازم


کلم سفید یک عدد کوچک (تقریبا ۱ کیلو) 
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
پیاز ۲ عدد
برنج ۴ پیمونه 
کره ۳۰۰ گرم
نمک، فلفل، زردچوبه و زیره به اندازه دلخواه  
من از کشمش هم استفاده کردم (چه کنم ما مشهدی ها خیلی کشمش دوست داریم) 

طرز تهیه:

اول یه پیاز رو خورد کردم و توی کره کمی سرخ کردم بعد گوشت رو بهش اضافه کردم

 و نمک، فلفل زیاد، زردچوبه و زیره به اون اضافه کرده و سرخ کردم و کنار گذاشتم.

بعد کلم رو خرد کردم و با یه پیاز دیگه سرخ کردم  و کنار گذاشتم.

حالا برنج رو به آبکش رسوندم و همه مواد رو باهم مخلوط کرده

 و دم کردم

این هم نتیجه کار.
جای همه شما خالی 

نوش جان 
خیاط باشی 

Sunday 22 May 2011

این هم نتیجه اون کار قبلی

 این هم نتیجه کار قبلی که اینجا نشون داده بودم. البته از اون موقع تا حالا چندین کار دیگه رو هم به آخر رسوندم ولی چون این کار رو نشون داده بودم فکر کردم نتیجه رو اعلام کنم


Monday 16 May 2011

کار زیاد

اول از همه اینکه میخوام  معزرت خواهی کنم که اینقدر تنبل شدم.
 همونطور که قبلا هم گفته بودم این روزها کار من خیلی زیاده و واقعا  وقت غذا درست کردن ندارم
نکته دوم اینکه من در حال اساس کشی هستم و این هم یک دلیل دیگه هست که من وقت کم میارم 
و به همین دلیل بیشتر وقتها غذای کبابی در کنار آب درست میشه. جای همگی خالی 

قربان شما
خیاط باشی

Monday 9 May 2011

چلو مرغ کاری

 من دیگه فقط شبها غذا درست میکنم، آخه همونطور قبلا هم گفته بودم سرم این روزها شلوغه و مجبورم تا دیر وقت کار کنم 
امشب هم از اون شبها بود که تازه ساعت ۱۲ شب دست به کار شدم واسه غذا درست کردن.
مرغ توی یخچال داشتم و چند تا هم سیب روی میز، فکر کردم برنج کاری رو خیلی وقت بود درست نکرده بودم 

مواد لازم 
سیب 1 عدد 
برنج ۴ پیمونه 
پودر کاری ۱ قاشق غذا خوری
پیاز ۱ عدد 
نمک و فلفل به اندازه کافی
مرغ ۳ تیکه (من از ران مرغ استفاده کردم)

مرغها رو بعد از شستن نمک و فلفل بزنید و داخل ظرف گذاشته و توی فر با درجه ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱ ساعت قرار بدین تا خوب بپزه

حالا میریم سراغ برنج

پیاز رو خورد کرده و کمی سرخ میکنیم

سیب ها رو هم خورد کرده به پیاز اضافه کرده و کمی سرخ میکنیم

حالا ادویه کاری رو به پیاز و سیب اضافه کرده و کمی سرخ میکنیم 
اگه ادویه کاری با کره کمی سرخ بشه بو و مزه بهتری میده 

حالا برنج رو که از قبل شستیم به پیاز و شب و کاری اضافه کرده و سرخ میکنیم

حالا ۱ لیتر آب به برنج اضافه کرده و نمک و فلفل میزنیم و میگذاریم تا قل بزنه 
هر چند دقیقه یک بار برنج رو هم بزنید تا ته نگیره

وقتی آب برنج خشک شد اون رو دم میکنیم
بعد از حدود ۲۰ دقیقه برنج آماده هست


توی این مدت مرغ ها هم حاضر شدن
این هم نتیجه کار

نوش جان 
خیاط باشی 

Thursday 5 May 2011

بستنی شاه توت

 این هم یک نوع دیگه بستنی با پنیر ماسکارپونه (یک نوع پنیر ایتالیائی) و شاه توت. بسیار خوشمزه و سالم.

 مواد لازم
پنیر ماسکارپونه ۲۵۰ گرم 
ماست ۱۵۰ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
شاه توت ۱۰۰ گرم (من از شاه توت فریزری استفاده کردم)
 طرز تهیه
شکر و شاه توتها رو توی ظرف ریخته و با میکسر مخلوط کنید.

حالا پنیر ماسکارپونه و ماست رو به شوه توت ها اضافه کرده... 
..... و خوب میکس میکنید
مخلوط بستنی آماده است. مواد رو توی ظرفی که برای این کار در نظر گرفتید ریخته و چند تا شاه توت دیگه توی مواد قرار بدید 
و داخل فریزر به مدت ۴ ساعت بگذارید
تذکر: هر یک ساعت یک بار ظرف را از فریزر بیرون آورده و هم بزنید تا بستنی شما کریستال نبنده و نرم و یک دست بشه. 
این هم نتیجه کار
نوش جان 
خیاط باشی

Tuesday 3 May 2011

اسپاگتی بولوگنس

همونطور که قبلا گفته بودم این روزها کار من خیلی زیاده طوری که من شبها تا در وقت کار میکنم. وقتی میام خونه از گرسنگی دست و پاهام می لرزه و مجبورم غذا درست کنم. ولی به خدا قول میدم زیاد نمیخورم این وقت شب. 
به هر حال امشب دوباره اسپاگتی با سوس گوشت ( یا بولوگنس) درست کردم که راحت باشه. 
اینجا توی اروپا اسپاگتی رو دم نمیکنن به همین جهت سریعتر آماده میشه. 


مواد لازم
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
هویج ۲ عدد
پیاز یک عدد
 Bacon ۱۰۰ گرم  
سیر ۲ حبه
گوجه خورد شده ۸۰۰ گرم 
اسپاگتی ۶۰۰ گرم


طرز تهیه 
پیاز و سیر و هویج را خورد کنید و باهم سرخ کنید

Bacon رو با پیاز مخلوط کنید و باز هم کمی سرخ کنید

حالا گوشت رو به مواد اضافه کرده و سرخ کنید
بعد از اینکه گوشت رنگ پختگی گرفت گوجه رو به گوشت و پیاز اضافه کرده

نمک و فلفل میزنیم (من کمی آویشن و ریحان خشک هم به گوشت اضافه کردم) و با حرارت ملایم به مدت نیم ساعت میپزیم

اسپاگتی رو توی آب که با ۲ قاشق نمک مخلوط کردیم و  در حال جوش هست ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه میپزیم

من اسپاگتی رو خورد نمیکنم چون که دوست ندارم که خورد باشه (یاد کارتون والت دیسنی افتادم که دو تا سگ ها اسپاگتی میخوردن) 

این هم نتیجه کار

نوش جان
خیاط باشی