Sunday 23 October 2011

(بیسکوییت ایتالیایی (بیسکوتی

این بیسکویتها یکی از راحت ترین و رایج ترین بیسکوییت های ایتالیا هست.





مواد لازم:


ارد ٧ دسى ليتر

كره نرم ١٠٠ گرم

تخم مرغ ٣ عدد

شكر ٢ دسى ليتر

بادام ۱۵۰ گرم

وانيل٢ ق چ

بيكينگ پودر ٢ ق چ

پودر فلفل قرمز ۱ ق چ 

دستور تهیه :

شكر و كره نرم شده را هم زده و


.... تخم مرغها را يكى يكى به ان اضافه ميكنيم




ارد، وانيل، بيكينگ پودر، فلفل و بادام ها رو به مواد اضافه ميكنيم.



خمير را به ٤ قسمت تقسيم و به صورت رول كالباس روى سينى فر قرار ميدهيم.



و به مدت ۲۵ دقيقه داخل اجاق (فر) با حرارت ۱۷۵ درجه  ميپزيم



بعد از اجاق در اورده و بعد از اینکه کمی خنک شد  بسكوتى ها را به حالت اوريب

 برش داده(٢ سانتيمتر)



 و دوباره به مدت ۲۰ دقيقه داخل اجاق قرار ميدهيم و با حرارت ۵۰ درجه میگذاریم  



 
تا بیسکوتی ها کاملا خشک بشن



 نوش جان 

خیاط باشی 


Friday 21 October 2011

مربای سیب

نظرتون راجع به مربای سیب چیه؟

آخه پاییزه و فصل سیب، من هم که توی زمین مون سیب از در و دیوار میریزه 
هوس کردم مربا درست کنم،
 گفتنیه که بستنی هم درست کردم با ماست و سیب حالا بگذریم :)
مواد لازم:

 سیب ۶ یا ۷ تا 
شکر ۶۰۰ گرم
آب سیب ۶ قاشق غذا خوری  
لیمو ۱ عدد
دارچین درسته ۳ عدد
 (اگه هم نداشتین دارچین ساییده هم میشه استفاده کرد، ۱ قاشق چایی خوری) 
آب نصف لیوان
طرز تهیه: 
لیمو رو بشویید و پوستش رو رنده کنید
حالا پوست سفیدش رو جدا کنید و خود لیمو هارو قاچ کنید 

و خود لیموی قاچ کرده رو توی یک توری پیچیده به همراه....
  
پوست رنده شده و با آب توی قابلمه ریخته و بگذارید روی اجاق تا به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم بجوشه 
حالا توری که لیموها رو توش پیچیده بودیم از توی قابلمه در بیارید و بریزید بیرون 
حالا آب سیب رو که داشتیم به همراه شکر توی قابلمه ریخته و به پوست لیموی رنده شده اضافه میکنیم و به مدت ۱۵ دقیقه میپزیم
 حالا سیب ها رو پوست کنده و خورد کنید

 قسمت وسط سیب ها رو هم توی یک توری پیچیده

و  به همراه سیب ها و دارچین به مواد توی قابلمه اضافه کرده و به مدت ۱۵ دقیقه دیگه میپزیم.
حالا توری با محتویات وسط سیب رو از قابلمه بیرون آورده و میندازیم
مربا آماده شد، توی شیشه هایی که از قبل تمیز شسته شده و کامی هم گرم کردیم میریزیم و در جای خنک نگهداری میکنیم 
این هم نتیجه کار 
نوش جان 
خیاط باشی 


یتیم چه

امشب رفتم سر یخچال دیدم یه دونه بادمجون دارم، نمیدونم چرا یاد مادرم افتادم، روحش شاد.

آخه مادر من خارج از شهر زندگی میکرد و رو بروی خونشون یک مزرعه بود و اونجا هم بادمجون و هم گوجه کشت میکردن، هر موقع ما میرفتیم اونجا و اگه هوس بادمجون کرده بودیم میپرید توی مزرعه و چند تا بادمجون و چند تا گوجه میاورد و جاتون خالی چه غذایی درست میکرد
یکی از غذاهاش این بود که میگفت یتیم چه. غذای بسیار ساده و خیلی هم سریع آماده میشه.  
من هم امشب سعی کردم ادای ایشون رو در بیارم، میدونم که من به گرد پای ایشون هم نمیرسم ولی همچین بدک هم نشد
این هم نتیجه کار 
اول یک پیاز رو خورد کردم و توی روغن سرخ کردم 
بعد بادمجون رو پست کنده و خوردش کردم 
و به همراه گوجه ریختم توی قابلمه و با پیازها سرخ کردم 
حالا نمک و فلفل و کمی زردچوبه زدم 
و گذاشتم با حرارت ملایم حدودا ۱۵ دقیقه بپزه. 
این هم از شام امشب خیلی سریع و خوشمزه.
آخه عجله داشتم، میخام یه سری برم بیرون 

می بینین چه قدر خوشمزه بوده؟ ;-)
  امیدوارم درست کنید و لذتش رو ببرین 
نوش جان
خیاط باشی  

Sunday 16 October 2011

موساکا: گراتن یونانی

بعد از چندین روز کار سخت و اساس کشی امروز نوبت یه غذای پر انرژی بود.
جاتون خالی پسرم هوس موساکا کرد. پریدیم بقالی سر کوچه و مواد لازم رو خریدیم که از قرار زیر بود.

گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم 
سیب زمینی ۴ عدد 
بادمجون ۱ عدد بزرگ 
پیاز ۱ عدد
سیر ۴ حبه  
اگر فلفل دلمه ای هم داشته باشید خیلی عالی میشه ۱ عدد 
گوجه فرنگی ۳ عدد بزرگ 
رب گوجه ۲ قاشق غذا خوری 
نمک و فلفل به مقدار کافی 
مواد لازم برای سوس سفید (یا سوس پنیر)
شیر ۱ لیتر 
ارد ۴ قاشق غذا خوری 
کره یا روغن ۱۰۰ گرم 
پنیر پیتزا ۳۰۰ گرم 

این هم طرز تهیه:

بادمجون ها رو پوست کنده و مبریم و نمک روی انها زده و میگذاریم کنار به مدت ۲۰ عقیقه  تا عرق کنن و آبشون در بیاد 
سیب زمینیها  رو هم پوست کنده و به چند قسمت بریده و میگذاریم کنار 
  
 حالا پیاز رو خورد کرده به همراه سیرها کامی سرخ میکنیم و گوشت رو به اون اضافه کرده و دوباره سرخ میکنیم 
 بعد از اینکه گوشت سرخ شد و آبش خشک شد گوجه های خورد شده و رب رو به گوشت اضافه کرده و نمک و فلفل زده .....
... و اگر ادویه و فلفل دلمه ای دارید اضافه کرده و میگذاریم به مدت ۲۰ دقیقه قل بزنه.
حالا توی این مدت سوس پنیر رو درست میکنیم 
به این طریق که کرهرو توی قابلمه کوچکی روی اجاق میگذاریم تا آب بشه و ارد رو به اون اضافه کرده و مرتب هم میزنیم که ته نگیره و نسوزه 
وقتی ارد و کره کاملا مخلوط شد و کمی سرخ شد شیر رو کم کم به اون اضافه کرده و مرتب هم میزنیم و میگذاریم که چند دقیقه ای قل بزنه 
 حالا قابلمه رو از روی اجاق کنار کشید و نصف پنیر پیتزا رو به اون اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا مخلوط بشه 
حالا گوشت و سوس ما آماده است 
و میریم سراغ بادمجون (اخ جون) :-)
بادمجون ها رو که از شوری نمک حسابی عرق کردن با دستمال یا کاغذ حسابی  خشک کرده و

 با کره سرخ میکنیم 
 حالا ته ظرف گراتن رو کمی کره مالیده و 
سیب زمینی ها رو کف ظرف میچینیم و یک لای از گوشت رو روی انها میریزیم 
و روی گوشت مقداری از سوس پنیر رو اضافه میکنیم 
 حالا بادمجون ها رو روی اون چیده و بقیه گوشت رو روی بادمجون ها پهن میکنیم
و در آخر بقیه سوس پنیر رو روی گوشت میریزیم و داخل فر به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد میپزیم

حالا ظرف رو از فر بیرون آورده و بقیه پنیر پیتزا که داشتیم روی اون پهن کرده و به مدت ۱۰ دقیقه دیگه میپزیم 
تا رنگ بگیره 

 گراتن بسیار خوش مزه و پر انرژی آماده است 
نوش جان 
خیاط باشی 

Wednesday 5 October 2011

شنیزل مرغ

بالاخره اساس کشی من تموم شد حالا بگذریم که هنوز همه وسائل چیده نشدن ولی نباید زیاد عجله کنم :-)
امشب تصمیم گرفتیم با پسرم شینزل مرغ درست کنیم خیلی هم خوشمزه شد و بسیار هم راحته.

اول سیب زمینی رو گذاشتیم بپزه که بتونیم سرخش کنیم 
حالا بریم سراغ طرز تهیه تا بعد سیب زمینیها پیداشون بشه.
مواد لازم: ببخشید که یادم رفت عکس بگیرم :-(
سینه مرغ ۲ عدد  
پودر نان خشک ۲۰۰ گرم 
تخم مرغ ۳ عدد 
نمک و فلفل به مقدار دلخواه 
طرز تهیه:
سینه مرغ رو از وسط نصف کردم 
که اندازش دوبرابر بشه 
حالا با دست اون رو میکوبیم 

دقت کنید که زیاد نباید کوبیده بشه که گوشتمرغ خیلی حساسه و به راحتی له میشه 
 پودر نان خشک رو با مقداره کمی نمک و فلفل مخلوط میکنیم و سینه کمی کوبیده شده مرغ رو توی مواد یک بار پهن میکنیم و.....
  تخم مرغ ها رو هم زده و گوشت ها رو توی تخم مرغ فرو کرده و ......
دوباره توی نان خشک پهن میکنیم 
که نان خشک کاملا روی گوش رو بپوشونه 
حالا کمی کره و روغن مایع رو توی ماهیتابه ریخته و میگذاریم روغن داغ بشه 
و مرغ ها رو به مدت ۵ دقیقه میپزیم و بعد برمیگردونییم و ۵ دقیقه دیگه میپزیم 
(توجه کنید که باید مرغ ها با حرارت ملایم شرخ بشه وگرنه روش میسوزه و توش نمیپزه)
 دیدن زیاد ساخت نبود؟ ؛-)
من سیب زمینی ها رو اول آب پز کردم و بعد اون ها رو توی کره سرخ کردم 
پسرم امشب هوس موزارلا کرده بود و ما هم عوض سالاد موزارلا و گوجه داشتیم
که البته با روغن زیتون و سرکه و نمک و فلفل و ریحان صرف شد  

این هم نتیجه کار شنیزل ها 
 نوش جان 
خیاط باشی