مواد لازم براى ٢٠ عدد
ارد ١٨٠ گرم
كره ٧٥ گرم
اب ٢ دسى ليتر
تخم مرغ ٣ عدد
شكر ١ قاشق غ
پودر وانيل نيم قاشق چ
طرز تهيه
فر را با درجه ٢٠٠ سانتيگراد روشن كنيد
اب را با كره روى اجاق بجوشانيد تا كره اب شود
قابلمه را از روى اجاق برداشته و ارد، شكر و پودر وانيل را داخل اب و كره ريخته و كاملا هم بزنيد تا خمير از كنارههاى قابلمه جدا شود
تخم مرغها را يكى يكى به خمير اضافه كرده و بشدت هم بزنيد تا كاملا مخلوط شود بعد تخم مرغ بعدى
خمير را روى كاغذ شيرينى فرم داده و در طبقه وسط فر كه از قبل گرم كرده ايد قرار داده و بمدت ٢٠ دقيقه بپزيد
نكته مهم: در فر را تا قبل از پخته شدن نانها بهيچ عنوان باز نكنيد
نانهاى شيرينى را بعد از اينكه سرد شد با خامه و يا وانيل كرم پر كنيد
نوش جان
خياط باشى
dc liter cheghader mishe ?
ReplyDeleteyek decilitr = 80 gram
ReplyDeletemovafagh bashi
maye man kheili shol shod,hatta be ja 3 tokhme morgh 2 ta ezafe kardam vali kheili shol bood,asan nemishod too ghif rikht
ReplyDelete