ببخشید از اینکه چند وقته تنبلی کردم
ولی الان اینجام :)
این هم یک دستورغذای کامل از پیش غذا تا دسر
اول پیش غذا
توست اسکاگن یکی از رایجترین پیش غذاهای سوئدیهاست و خیلی هم راحت درست میشه
اول ۲۰۰ گرم میگو رو کمکی خورد میکنیم
بعد با مقداری مایونز و پنیر خامه ای مخلوط کرده و
مقدار کمی تره (من از تره فرنگی استفاده کردم) رو خورد میکنیم و به میگوها اضافه میکنیم
نمک و فلفل میزنیم
مقدار کمی شوید خورد کرده و ۲ قاشق آب لیمو به مواد اضافه میکنیم
به همین راحتی بود
البته لازم به تذکره که اگر مواد رو یکی دو ساعت قبل درست کنید و بگذارید بمونه خوشمزه تر میشه
دلمون رو اب کردی اقای خیاط باشی اشپز باشی
ReplyDeleteاختیار داری شکموی عزیز، شما که هر روز با اون غذاهای خوشمزت دله همه ما رو آب میکنی :)
ReplyDelete