Wednesday, 4 January 2012

توست اسکاگن

ببخشید از اینکه چند وقته تنبلی کردم 
ولی الان اینجام :)
این هم یک دستورغذای کامل از پیش غذا تا دسر 
اول پیش غذا

توست اسکاگن یکی از رایجترین پیش غذاهای سوئدیهاست و خیلی هم راحت درست میشه 
اول ۲۰۰ گرم میگو رو کمکی خورد میکنیم 
 بعد با مقداری مایونز و پنیر خامه ای مخلوط کرده و 
    مقدار کمی تره (من از تره فرنگی استفاده کردم) رو خورد میکنیم و به میگوها اضافه میکنیم 

نمک و فلفل میزنیم 
مقدار کمی شوید خورد کرده و ۲ قاشق آب لیمو به مواد اضافه میکنیم 
به همین راحتی بود 
البته لازم به تذکره که اگر مواد رو یکی دو ساعت قبل درست کنید و بگذارید بمونه خوشمزه تر میشه 

2 comments:

  1. دلمون رو اب کردی اقای خیاط باشی اشپز باشی

    ReplyDelete
  2. اختیار داری شکموی عزیز، شما که هر روز با اون غذاهای خوشمزت دله همه ما رو آب میکنی‌ :)

    ReplyDelete