این هم غذای اصلی که دوباره ماهی شد
اول یک خرچنگ دریایی رو خورد کردم و گوشتش رو سوا کردم
عجب خرچنگی ها :))
حالا ماهی رو به ۴ تیکه قسمت کردم و
و کف یک ظرف مخصوص فر رو کره مالیدم،
گوشت خرچنگ رو روی ماهی ها پهن کردم
و نمک و فلفل زدم و داخل فر به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ۲۰۰ درجه پختم
حالا سوس این غذا
من از اسانس آماده خرچنگ استفاده کردم
مقداری پنیر خامه ای رو توی یک شیشه اسانس ریختم و روی اجاق جوشوندم فقط به مدت ۵ دقیقه
و با ماهی سرو کردم
نوش جان
خیاط باشی
In gazaro behtare khodet bokhori ba posaret akhe in chye dige.....
ReplyDeleteكسى شما رو مجبور نكرده غذايى كه دوست ندارى بخورى خانم گل :))
Delete