Wednesday, 4 January 2012

مــــــــــــــــــــاهى

این هم غذای اصلی که دوباره ماهی شد 
اول یک خرچنگ دریایی رو خورد کردم و گوشتش رو سوا کردم

عجب خرچنگی ها :))
 حالا ماهی رو به ۴ تیکه قسمت کردم و

و کف یک ظرف مخصوص فر رو کره مالیدم،  
گوشت خرچنگ رو روی ماهی ها پهن کردم 

 و نمک و فلفل زدم و داخل فر به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ۲۰۰ درجه پختم 
حالا سوس این غذا
من از اسانس آماده خرچنگ استفاده کردم 

  
مقداری پنیر خامه ای رو توی یک شیشه اسانس ریختم و روی اجاق جوشوندم فقط به مدت ۵ دقیقه 
و با ماهی سرو کردم 
نوش جان 
خیاط باشی 

2 comments:

  1. In gazaro behtare khodet bokhori ba posaret akhe in chye dige.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. كسى شما رو مجبور نكرده غذايى كه دوست ندارى بخورى خانم گل :))

      Delete