Wednesday, 1 February 2012

املت پنیر

این هم یک املت ساده با پنیر که تقریبا در همه کشورهای غربی درست میکنن
در اصل این همون خاگینه خودمونه، حالا اینا اومدن یک خورده موادش رو اضافه کردن و اسم خارجکی روش گذاشتن :))  

۲ عدد تخم مرغ رو توی یک کاسه شکستم 

....و نصف فنجان خامه بهش اضافه کردم 
و نمک و فلفل زدم و با چنگال همش زدم 
همونطور که بچگیها کلانتری محلمان رو به هم میزدم ؛) 
به صورت :))
حالا توی یک تابه روغن ریخته و میگذاریم داغ بشه و....
.... مایه خاگینه رو توی تابه میریزیم
بعد از چند دقیقه که مایه حباب انداخت با یک چنگال کمی هم میزنیم و حباب ها رو
می ترکنیم
  
کلا این خاگینه نباید بیشتر از ۵ دقیقه روی اجاق باشه 
وقتی زیر املت خودش رو گرفت و کمی هم رنگ گرفت از روی اجاق کنار میکشیم و پنیر رنده شده روی خاگینه میپاشیم و.......
روی هم تا میکنیم 
ساده و بسیار خوشمزه 
 نوش جان 
خیاط باشی 

No comments:

Post a Comment