دوباره نوبت ماهی شد و این دفعه آقا پسر گل هم آشپز هستن :)
اول پسرم ماهی ها رو با کاغذ حسابی خشک کرد.
سیب زمینی ها رو پوست کرد و توی قابلمه با آب و نمک گذاشت که آب پز بشه
یک سوس بشامل درست کرد به این ترتیب که....
اول ۱۰۰ گرم کره رو توی یک قابلمه کوچک ذوب کرد و یک قاشق غذا خوری ارد به اون اضافه کرد
و مرتب هم زد که نسوزه،
بعد که ارد و کره حسابی مخلوط شد یک لیوان شیر به اون اضافه کرد
و مرتب هم زد
حالا یک قرص ماهی به سوس اضافه کرد و فلفل سفید زد و گذاشت با حرارت ملایم چند دقیقه غل بزنه
حالا ۲ عدد تخم مرغ رو خورد کرد و به سوس اضافه کرد
سوس آماده شد
حالا نوبت ماهی ها هستش که سرخ بشه
فقط ۲-۳ دقیقه هر طرف ماهی رو بیشتر سرخ نکرد
عجب ماهی عالی شد
نوش جان
خیاط باشی و پسر :)
No comments:
Post a Comment