این بیسکویتها یکی از راحت ترین و رایج ترین بیسکوییت های ایتالیا هست.
مواد لازم:
ارد ٧ دسى ليتر
كره نرم ١٠٠ گرم
تخم مرغ ٣ عدد
شكر ٢ دسى ليتر
بادام ۱۵۰ گرم
وانيل٢ ق چ
وانيل٢ ق چ
بيكينگ پودر ٢ ق چ
پودر فلفل قرمز ۱ ق چ
دستور تهیه :
ارد، وانيل، بيكينگ پودر، فلفل و بادام ها رو به مواد اضافه ميكنيم.
خمير را به ٤ قسمت تقسيم و به صورت رول كالباس روى سينى فر قرار ميدهيم.
و به مدت ۲۵ دقيقه داخل اجاق (فر) با حرارت ۱۷۵ درجه ميپزيم
بعد از اجاق در اورده و بعد از اینکه کمی خنک شد بسكوتى ها را به حالت اوريب
برش داده(٢ سانتيمتر)
و دوباره به مدت ۲۰ دقيقه داخل اجاق قرار ميدهيم و با حرارت ۵۰ درجه میگذاریم
تا بیسکوتی ها کاملا خشک بشن
نوش جان
خیاط باشی
No comments:
Post a Comment