نظرتون راجع به مربای سیب چیه؟
آخه پاییزه و فصل سیب، من هم که توی زمین مون سیب از در و دیوار میریزه
هوس کردم مربا درست کنم،
گفتنیه که بستنی هم درست کردم با ماست و سیب حالا بگذریم :)
مواد لازم:
سیب ۶ یا ۷ تا
شکر ۶۰۰ گرم
آب سیب ۶ قاشق غذا خوری
لیمو ۱ عدد
دارچین درسته ۳ عدد
(اگه هم نداشتین دارچین ساییده هم میشه استفاده کرد، ۱ قاشق چایی خوری)
آب نصف لیوان
طرز تهیه:
لیمو رو بشویید و پوستش رو رنده کنید
حالا پوست سفیدش رو جدا کنید و خود لیمو هارو قاچ کنید
و خود لیموی قاچ کرده رو توی یک توری پیچیده به همراه....
پوست رنده شده و با آب توی قابلمه ریخته و بگذارید روی اجاق تا به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم بجوشه
حالا توری که لیموها رو توش پیچیده بودیم از توی قابلمه در بیارید و بریزید بیرون
حالا آب سیب رو که داشتیم به همراه شکر توی قابلمه ریخته و به پوست لیموی رنده شده اضافه میکنیم و به مدت ۱۵ دقیقه میپزیم
حالا سیب ها رو پوست کنده و خورد کنید
قسمت وسط سیب ها رو هم توی یک توری پیچیده
و به همراه سیب ها و دارچین به مواد توی قابلمه اضافه کرده و به مدت ۱۵ دقیقه دیگه میپزیم.
حالا توری با محتویات وسط سیب رو از قابلمه بیرون آورده و میندازیم
مربا آماده شد، توی شیشه هایی که از قبل تمیز شسته شده و کامی هم گرم کردیم میریزیم و در جای خنک نگهداری میکنیم
این هم نتیجه کار
نوش جان
خیاط باشی
No comments:
Post a Comment