دوشنبه شب، حوصله سر رفته شدید. باید فکر چاره کرد.
تراپی من غذا و شیرینی پوختنه. باید از موادی که موجود بود استفاده میکردم.
موجودی امشب من:
پودر نارگیل ۶ قاشق غذا خوری
ارد ۶ قاشق غذا خوری
بادام ۲۰۰ گرم
شکر ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
پودر وانیل ۱ قاشق چای خوری
شکلات (در صورت تمایل) ۲۰۰ گرم
طرز تهیه:
بادام رو توی آب جوش به مدت ۵ دقیقه قرار داده تا پوستش راحت ور بیاد
بعد انها رو با ۱۰۰ گرم شکر مخلوط کرده و توی میکسر آسیاب میکنیم
(البته من از بادام آسیاب شده استفاده کردم)
(البته من از بادام آسیاب شده استفاده کردم)
.....حالا همه مواد رو باهم مخلوط کرده و
داخل قیف مخصوص میریزیم
و روی کاغذ شیرینی که روی سینی فر پهن کردیم میریزیم
و به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه با حرارت ۱۷۵ درجه میپزیم
در صورت تمایل شکلات رو تکه تکه کرده و توی میکرو قرار داده و با بالاترین درجه به مدت ۵ دقیقه میگذاریم تا ذوب بشه
(توجه: هر ۲۰ ثانیه یک بار شکلات رو در آورده و هم میزنیم تا شکلات کاملا حل بشه)
و به حالت مایع در بیاد
و هر طوری که مایل باشید دکور بدین .
ته ظرف رو هم با کمال میل انگشت بزنید که از این بهتر نمیشه :-)
نوش جان
خیاط باشی
خیلی عالــــــــــیه حتمت در همین چند روز میپزمش
ReplyDeleteبسیار عالی ممنون
ReplyDeleteفردا حتما میپزم و با اون از مهمانها پذیرائی میکنم ..ممنونم
نوش جونتون
ReplyDelete