کی Rutt & Tuke یادشه؟
این دوتا نه تنها با مزه هستن بلکه خوش مزه هم هستن :))
امروز یکی از دوستان واسم مقداری گوشت گوزن وحشی آورد.
من هم فورا از کار که امدم دست بکار شدم
گوشت رو توی زود پز سرخ کردم و
نیم لیتر آب بهش اضافه کردم، کامی سویا زدم و نمک و فلفل
در زود پز رو بسته و گذاشتم به مدت ۲۰ دقیقه بپزه
توی این مدت سیب زمینی رو آب پز کردم
حالا گوشت ها آماده شد
گوشت هارو از زود پز در آوردم
و توی آب گوشت ها کامی خامه ریختم و گذاشتم یک قل بزنه
حالا توی یک لیوان نصفه آب کردم و یک قاشق غذا خوری ارد ریختم و خوب هم زدم و به آب گوشت ها اضافه کردم تا یک سوس به دست بیاد و کمی هم سفت بشه
حالا سیب زمینی ها رو که آب پز شده توی تابه کمی سرخ کردم
و غذا ی آماده شده رو توی بشقاب چیدم
نوش جان
خیاط باشی
No comments:
Post a Comment