چند روزی بود که بد جور هوس گوشت کرده بودم مخصوصا گوشت گوسفند.
جاتون خالی رفتم فروشگاه و گوشت خوبی هم گیرم اومد. از برنج خوردن هم خسته شدم دیدم بلغور خونه دارم و دیدم که با گوسفند محشره.
این غذا سخت نیست ولی پختن گوشت گوسفند وقت میبره
حالا بریم سر اصل مطلب.
مواد لازم:
گوشت فرد اعلای گوسفند ۴۰۰ گرم (ببین چه گوشتی)
پیاز ۱ عدد بزرگ
سیر ۲ حبه
بلغور عالی ۳۰۰ گرم
آب (من از آب گوشت استفاده کردم) ۱ لیتر
نمک، فلفل، زردچوبه و هر ادویه دیگه که خواستید به مقدار لازم
طرز تهیه:
گوشت رو شسته و با دستمال خشک میکنیم و توی کمی روغن سرخ میکنیم
وقتی که گوشت رنگ گرفت پیاز و سیر رو خورد کرده و به گوشت اضافه میکنیم بعلاوه ادویه ها و نیم لیتر آب اضافه کرده و در قابلمه را گذاشته و با حرارت ملایم به مدت ۲ ساعت میپزیم
حالا نوبت بلغوره.
آب رو میگذاریم جوش بیاد و کمی نمک میزنیم و
بلغور رو توی آب ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم میپزیم
اگه دوست داشته باشید میتونید بلغور رو بعد از اینکه آبش خشک شد دم کنید
No comments:
Post a Comment