این وقت شب هوس غذای مکزیکی کردم :))
خوشبختانه محتویات این غذا رو معمولا خونه همیشه توی خونه داریم
پخت این نون اصلا هم سخت نیست
مواد لازم:
ارد گندم ۲۰۰ گرم
ارد ذرت ۲۰۰ گرم
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
آب ولرم نصف لیوان
آب جوش نصف لیوان
طرز تهیه:
ارد، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط میکنیم
روغن زیتون و آب ولرم رو به ارد اضافه کرده و مخلوط میکنیم
حالا آب جوش رو کم کم به خمیر اضافه کرده و خوب مخلوتمیکنیم تا یک خمیر نرم به دست بیاد
خمیر را به ۱۲ قسمت تقسیم میکنیم
و اون ها رو به حالت توپ های کوچکی در آورده و روشون پلاستیک میکشیم
توپها رو به مدت ۱۵ دقیقه کنار میگذاریم
حالا اون ها رو باز کرده ....
خیلی نازک به طوری که ....
تقریبا مثل پوست باشه :)
اون ها رو توی بشقاب روی هم چیده و روش پلاستیک میکشیم که خشک نشه
حتما باید لا به لاشون ارد بریزیم که به هم نچسبه
حالا یک ماهی تابه روی اجاق میگذاریم و میگذاریم تا کاملا داغ بشه
و خمیر رو توی تابه به مدت یک دقیقه میپزیم
حالا خمیر رو بارمیگردونیم و یک دقیقه دیگه میپزیم
نون ها آماده شد
نوش جان
خیاط باشی
چقدر عالی شدن...حتما درست می کنم
ReplyDelete