Friday 9 March 2012

دلمه بادمجان

این هم یک نوئی دیگه از دلمه بادمجون که حتما خیلی ها قبلا هم دیدن 


من ۳ تا بادمجون رو از وسط نصف کردم و توشون رو خالی کردم 

 محتویات داخل بادمجون رو کمی خورد کردم و کنار گذاشتم.

حالا یک پیاز رو به همراه یک عدد فلفل دلمه ای خورد کردم و توی تابه ریختم که با کمی کره سرخ بشه  
 وقتی کمی سرخ شد محتویات داخل بادمجون رو به اون اضافه کردم و سرخ کردم 

 این جا من یک پیمانه برنج و نصف پیمانه لپه رو که از قبل خیس کرده بودم به مواد اضافه کردم و سرخ کردم 

حالا ۲ عدد گوجه فرنگی تقریبا بزرگ رو خورد کردم و به مواد اضافه کردم و نمک و فلفل زدم 
 اینجا بادمجون ها رو توی ظرف مخصوص فر که کمی کره کف اون ریخته بودم چیدم و مواد رو داخل بادمجون ها قرار دادم 
 و توی فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه گذاشتم تا بپزه 

 حالا پنیر رنده شده رو روی بادمجونها ریخته و
  
 دوباره به مدت ۱۰ دقیقه توی فر گذاشتم 

 این هم نتیجه کار. 


نوش جان 
خیاط باشی 

No comments:

Post a Comment