فکر میکردم این مربا رو قبلا پست کردم. روی همین جهت هم یادم رفت از مراحل مختلفش عکس بگیرم ولی این مربا خیلی راحته و حتما هم میدونین که چقدر خوشمزه هم هست
مواد لازم:
هویج نیم کیلو
لیمو یک عدد
پرتقال یک عدد
شکر ۶۰۰ گرم
پودر وانیل ۲ قاشق چای خوری
برگ ژلاتین ۲ عدد
آب ۲ لیوان
نمک نصف قاشق چای خوری
اول نیم کیلو هویج رو شستم و پوستش رو گرفتم و با درجه ریز رنده کردم
یک عدد لیمو و یک عدد پرتقال رو شستم و پوستش رو با دنده ریز رنده کردم
و به هویج اضافه کردم (مراقب باشد که سفیدی پوست رو رنده نکنید که مربا تلخ میشه)
آب لیمو و آب پرتقال رو هم گرفتم و به هویج اضافه کردم
پودر وانیل، نمک، شکر و آب رو به هویجها اضافه کردم و گذاشتم روی اجاق به مدت ۱۵ دقیقه بجوشه
برگه ژلاتین رو به مدت ۵ دقیقه توی آب سرد خیس کردم
بعد برگه های ژلاتین رو با مربا مخلوط کردم
مربا رو توی شیشه های گرم ریختم و درش رو بستم وقتی خنک شد گذاشتم توی یخچال
نوش جان
خیاط باشی
Va in jorisho nadide bodam gelatin dige bara chi,portegal? Va galal khaleg
ReplyDeletedoste azize bi nam :) in ham yek noe dige.. shoma dorost kon oashimon nemishi ;)
ReplyDelete