Thursday 3 May 2012

مربای پیاز

یک مربای بسیار متفاوت و بسیار خوشمزه که کنار غذاهای کبابی و گریل بسیار عالی میشه 
خیلی هم  راحته.  
مواد لازم :
پیاز قرمز ٣ عدد
شکر ٥ قاشق غذاخوری
عسل ٥ قاشق غذاخوری 
روغن زیتون ٣ قاشق 
نمک و فلفل  

پیاز ها رو خورد میکنیم 

و توی روغن زیتون کمی سرخ میکنیم
 عسل و شکر را اضافه کرده 


و با هرارت ملایم به مدت ٣٠ دقیقه میپزیم 


کمی نمک و فلفل  میزنیم 
 
و مربا هاظره
این مربا با غذاهای باربکو و استیک بسیار خوشمزه میشه   
 نوش جان
خیاط باشی 


4 comments:

  1. به حق چیزای ندیده و نشنیده........خیلی جالب بود :))))))))

    ReplyDelete
  2. Bebin mitoni in chan nafar adami ke myan vebeto negah mikonam pashimon koni????nemidonam mikhahi begi saram shologhe ke akhe age sholog bod bara chi zadish ke javabe soalaro nemidi ???? Akhe bara chi axe karato myzari va tarze tahyasho nemizari ,har chi hers bekhoram byfayedes myr modat bod har roz vebet negah mikardam va chanta soal kardam ,didam heyfe vaghti ke begozaram, aslan javab nemidi,omidvaram ke in yekyo javab bedi

    ReplyDelete
  3. :)
    man emruz vase avalin bar didam to ye foroshgah! morabaye piaz

    ReplyDelete
  4. مرسي
    من اولين بار اين مربارو در بخش ايناليايي زبان سوييس توي رستوران خوردم
    عاليه
    به محض اينكه آمدم خانه درست كردم

    ReplyDelete