Friday 11 May 2012

چاتنی مانگو


۲ تا (مانگو) انبه رو پوست کردن و گوشتش رو خورد کردم.



ادویه کاری، پودر دانه گشنیز، پودر فلفل قرمز و پودر زنجفیل از هر کدوم یک قاشق چای خوری. نصف قاشق چای خوری نمک. ۳ قاشق غذا خوری سرکه و ۶ قاشق غذا خوری شکر رو به مانگو‌ها اضافه می‌کنیم و با حرارت ملایم به مدت ۲۰ دقیقه میپزیم




بفرمایید، این چاتنی با هر غذا یی خوشمزه میشه


نوش جان 
خیاط باشی 


5 comments:

  1. سلام خیاط باشی
    من امروز با وبلاگتون آشنا شدم .به نظرم دستوراتون خیلی عالیه. از این به بعد مرتب سر میزنم.موفق باشید

    ReplyDelete
  2. سلام دوست من. خیلی عالیه. موفق باشید. منم آپم. تبادل لینکم مایل بودید خبرم کنید.ممنون

    ReplyDelete
  3. سلام خیاط باشی
    یه مدته نیستین دلمون برای غذاهاتون تنگ شده
    موفق باشین

    ReplyDelete
  4. دست شما درد نکنه.
    منم تجربه این رو دارم و خوشمزه می شه. نوش جونتون.
    شاد باشید
    آپم

    ReplyDelete
  5. این اخرین پست شماست یا من نمی تونم به صفحه اولتون دسترسی پیدا کنم

    ReplyDelete