۲ تا (مانگو) انبه رو پوست کردن و گوشتش رو خورد کردم.
ادویه کاری، پودر دانه گشنیز، پودر فلفل قرمز و پودر زنجفیل از هر کدوم یک قاشق چای خوری. نصف قاشق چای خوری نمک. ۳ قاشق غذا خوری سرکه و ۶ قاشق غذا خوری شکر رو به مانگوها اضافه میکنیم و با حرارت ملایم به مدت ۲۰ دقیقه میپزیم
بفرمایید، این چاتنی با هر غذا یی خوشمزه میشه
نوش جان
خیاط باشی
سلام خیاط باشی
ReplyDeleteمن امروز با وبلاگتون آشنا شدم .به نظرم دستوراتون خیلی عالیه. از این به بعد مرتب سر میزنم.موفق باشید
سلام دوست من. خیلی عالیه. موفق باشید. منم آپم. تبادل لینکم مایل بودید خبرم کنید.ممنون
ReplyDeleteسلام خیاط باشی
ReplyDeleteیه مدته نیستین دلمون برای غذاهاتون تنگ شده
موفق باشین
دست شما درد نکنه.
ReplyDeleteمنم تجربه این رو دارم و خوشمزه می شه. نوش جونتون.
شاد باشید
آپم
این اخرین پست شماست یا من نمی تونم به صفحه اولتون دسترسی پیدا کنم
ReplyDelete