مهمون سرزده واستون اومده؟ هیچ نگران نباشید. این رولت رو ظرف ۱۵ دقیقه آماده میکنید و حسابی جلوی مهمونها پوز میدین :-)
مواد لازم
تخم مرغ ۳ عدد
ارد ۱۰۰ گرم
شکر ۱۳۰ گرم
آب ۱ قاشق غذا خوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
پودر وانیل ۱ قاسقوق چای خوری
خامه
پودر وانیل و مربا
طرز تهیه
فر را با حرارت ۲۵۰ درجه سانتیگراد روشن کنید
تخم مرغها و شکر رو حسابی هم بزنید تا رنگش سفید بشه.
حالا ارد و وانیل و بکینگ پودر و آب را به تخم مرغها اضافه کنید و هم بزنید
توی ظرف کیک کاغذ شیری پهن کنید و مواد رو روی کاغذ پهن کنید
حالا کیک را داخل فر به مدت ۵ دقیقه بپزید (توجه فقط ۵ دقیقه)
در حالی که کیک داخل فر هست یک کاغذ شیری رو روی میز پهن کرده و کمی شکر روی کاغذ بریزید
کیک را از فر بیرون آورده و روی کاغذ شیرینی چپ کنید و بگذارید خنک بشه
حالا خامه رو با پودر وانیل مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا سفت بشه
من از شکر استفاده نکردم چون فکر کردم زیاد شیرین میشه
خامه رو روی کیک پهن کنید و مربا رو روی خامه بریزید (من از مربای توت فرنگی استفاده کردم)
و کیک را روی هم لول کنید
و با احتیاط ببرید
دیدین چه سریع آماده شد؟ ؛-)
نوش جان
خیاط باشی
it was wonerful, thanks
ReplyDeletekhaily khoob boodesh va khoshmazeh :)