Saturday 26 March 2011

شیرینی رولت

 مهمون سرزده واستون اومده؟ هیچ نگران نباشید. این رولت رو ظرف ۱۵ دقیقه آماده میکنید و حسابی جلوی مهمونها پوز میدین :-)

مواد لازم 
تخم مرغ ۳ عدد 
ارد ۱۰۰ گرم
شکر ۱۳۰ گرم
آب ۱ قاشق غذا خوری  
بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری 
پودر وانیل ۱ قاسقوق چای خوری 
خامه 
پودر وانیل و مربا 
طرز تهیه 
فر را با حرارت ۲۵۰ درجه سانتیگراد روشن کنید

تخم مرغها و شکر رو حسابی هم بزنید تا رنگش سفید بشه.
حالا ارد و وانیل و بکینگ پودر و آب را به تخم مرغها اضافه کنید و هم بزنید 
توی ظرف کیک کاغذ شیری پهن کنید و مواد رو روی کاغذ پهن کنید 
 حالا کیک را داخل فر به مدت ۵ دقیقه بپزید (توجه فقط ۵ دقیقه) 

در حالی که کیک داخل فر هست یک کاغذ شیری رو روی میز پهن کرده و کمی شکر روی کاغذ بریزید

کیک را از فر بیرون آورده و روی کاغذ شیرینی چپ کنید و بگذارید خنک بشه 


حالا خامه رو با پودر وانیل مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا سفت بشه 
 من از شکر استفاده نکردم چون فکر کردم زیاد شیرین میشه 
خامه رو روی کیک پهن کنید و مربا رو روی خامه بریزید (من از مربای توت فرنگی استفاده کردم)
و کیک را روی هم لول کنید 
 و با احتیاط ببرید 
دیدین چه سریع آماده شد؟ ؛-)
نوش جان 
خیاط باشی 

1 comment:

  1. it was wonerful, thanks
    khaily khoob boodesh va khoshmazeh :)

    ReplyDelete