Monday 14 March 2011

باقلوا

این هم دسر بعد از غذا که به دارد شب عیدی هم میخوره 

مواد لازم 
ارد ۳ دسی لیتر 
شکر ۲ دسی لیتر 
تخم مرغ ۲ عدد 
پودر وانیل ۱ قاشق چ
بکینگ پودر ۱ قاشق چ
خامه سفت ۱ دسی لیتر 
لیمو ۱ عدد 

تخم مرغ رو با شکر حسابی مخلوط کنید تا رنگش سفید بشه 
یعنی حالا حالا ها باید هم بزنید :-) 

ارد رو به اون اضافه کنید،

 حالا خامه

و پوست رنده شده لیمو رو به خمیر اضافه کنید


یک ظرف مخسوس فر رو کره مالیده و با پودر نون خشک  بپوشونید

حالا خمیر رو توی ظرف ریخته و در طبقه پایین فر با ۱۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۵-۴۰ دقیقه بپزید

بعد از اینکه کیک پخته شد بگذارد کامی خنک بشه و هر طور مایلید ببرید
  
من با ۳ دسی لیتر شکر، ۲ قاشق غ گلاب  و ۱ دسی لیتر آب و ۱ قاشق غذا خوری پودر نارگیل یک شهد درست کردم

 و روی کیک باقلوا ریختم و با مغز پسته دکور دادم



نوش جان 
خیاط باشی  
  

7 comments:

  1. Gott !! hatman dorost mikonam ,aghaye khayatbashi shoma ham tashrif biyarid va mazeh konid :)))

    ReplyDelete
  2. شما که جواب نمیدین وقتی‌ زنگ میزنم ... ولی‌ حالا دوباره سعی‌ می‌کنم

    ReplyDelete
  3. man ham az hame on chizha ke shoma mipazin havas mikonam khanom gol :)

    ReplyDelete
  4. سلام..دستتون درد نکنه برای این باقلوای خوشمزه...می‌شه لطفا اندازه گیریها رو به (cup) بنویسید؟ خیلی‌ ممنون میشم

    ReplyDelete
  5. Non khoshke dige bara chi az khodet chiz ekhtera mikoni vaaaaaaa

    ReplyDelete
  6. hahaha... doste azize bi nam.. none khoshk vase ine ke in shirini be tahe zarf nachasbeh.. shoma emtehan kon pashimon nemishi ;)

    ReplyDelete