Monday 26 September 2011

لازانیا


فکر میکنم این غذایی باشه که خیلی ها به طرز تهیه اش آشنا هستند ولی برای اون دوستانی که یادشون رفته یک بارهم من تکرار میکنم.


درست کردن لازانیا کار مشگلی نیست، جالب اینه که ما میتونیم این غذا رو بیشتر درست کنیم و برای روزهای تنبلی، ببخشید روز مبادا  فریز کنیم :-)

مواد لازم  :
  گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم 
گوجه فرنگی یک کیلو (من از ۲ عدد گوجه فرنگی کومپوتی استفاده کردم)
پیاز یک عدد بزرگ 
سیر ۴ حبه 
رب گوجه ۲ قاشق غذا خوری
شیر یک لیتر
پنیر پیتزا رنده شده نیم کیلو 
ارد گندم ۳ قاشق غذا خوری 
کره ۵۰ گرم  
نمک و فلفل و ریحان خشک به اندازه کافی
برگه لازانیا ۱۵ عدد (بستگی به ظرفی داره که انتخاب میکنید)

طرز تهیه: 

پیاز و سیرها رو خورد میکنیم و با کره سرخ میکنیم و گوشت رو اضافه کرده و تفت میدیم 
حالا گوجه ها و رب به گوشت اضافه میکنیم ، 

نمک، فلفل، و ریحان خشک رو با گوشت اضافه کرده زیر قابلمه رو کم کرده و درش رو گذاشته و با حرارت ملایم به مدت ۲۰ دقیقه میپزیم
توی این مدت زمانی که گوشت میپزه میتونیم سوس پنیر رو درست کنیم 
این همون سوس سفیده (بشامل) که توی دستور غذای قبلی (ماهی) توضیح دادم با این فرق که اینجا بجای مزه ماهی از پنیر استفاده میکنیم
ولی با این حال یک بار دیگه توضیح میدم  
۳ قاشق ارد رو توی ۲ قاشق کره کمی سرخ میکنیم که فقط خوب حل بشه بعد شیر رو به اون اضافه کرده و .....    
در حالیکه مرتب هم میزنیم که ته نگیره به مدت ۵ دقیقه میگذاریم بجوشه 

حالا قابلمه رو از روی اجاق کنار کشیده و یک سوم  پنیر رنده شده رو به اون اضافه کرده و هم میزنیم 
به طوری که کش بیاد، (توجه داشته باشید که سوس دیگه نباید بجوشه وگرنه سوس میبره)
حالا دیگه سوس گوشت هم آماده شده 
پس کف ظرف لازانیا رو کره میمالیم 
و شروع میکنیم به چیدن لازانیا توی ظرف 
(توجه داشته باشید که به هیچ عنوان احتیاجی به از قبل آب پز کردن برگه های لازانیا نیست)  برگه های لازانیا رو زیر بچینید و 
گوشت رو روی اون پهن میکنیم 
و سوس پنیر رو روی گوشت میریزیم 
و دوباره برگه لازانیا روی اون میچینیم 
به همین ترتیب ۴ بار این کار رو تکرار میکنیم 
در مرحله آخر باید سوس پنیر ریخته بشه 
و حالا بقیه پنیرهارو روی لازانیا ریخته و 
 روی ظرف رو آلومینیوم میکشیم و توی فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ دقیقه میپزیم 
حالا آلومینیوم رو از روی لازانیا برمیداریم و دوباره به مدت ۱۰ دقیقه دیگه توی فر میپزیم تا رنگ بگیره 
این هم از لازانیا که برای ۶ نفر کافی هست
نوش جان 
خیاط باشی 

4 comments:

  1. بسیار عالی و اشتها آوره. ممنون. در ضمن این که لازانیا رو آبکش نمی کنی خیلی کار رو راحت می کنه. بازم مرسی :)

    ReplyDelete
  2. خیلییییییییییی عالی شده...باور کنین

    ReplyDelete
  3. لازانیا رو از قبل آب پز نمی کنید ؟؟؟؟؟؟
    اینطوری خشک نمی شه ؟؟؟؟؟

    ReplyDelete
  4. لازانيا رو من هيچ وقت اب پز نميكنم. اگر شما طبق اين دستور سوس گوشت و سوس پنير رو درست كنيد و روى لازانيا بريزيد حاصل كارتون بسيار عالى خواهد شد. موفق باشيد

    ReplyDelete