Sunday 25 September 2011

باز هم ماهی


امروز پسر من هوس غذا درست کردن کرده بود

یک غذای ساده و بسیارعالی. 
ماهی داشتیم، ایشون ماهی رو سرخ کرد، سیب زمینی پوست کند و پخت.
حالا من به دادش رسیدم و با کمک همدیگه یک سوس خوشمزه هم درست کردیم 
سوس شراب سفید .
این سوس همون سوس سفیده که به هر غذایی میاد فقط با مزهای مختلف که ما اینجا از روغن ماهی که بعد از سرخ کردن اضافه اومد استفاده کردیم و به سوس مزه ماهی دادیم 
سیب زمینی رو همه میدونین چه طور میپزن، ماهی رو هم که میدونین چه طوری سرخ کنین 
این هم دستور کلی درست کردن سوس سفید که به اسم بشامل هم نامیده میشه 
روغن رو توی قابلمه ریخته روی اجاق میزاریم 
 و میگذاریم تا کاملا آب بشه 
حالا ۲ قاشق غذا خوری ارد رو توی روغن ریخته و خوب هم میزنیم تا کاملا مخلوط بشه 
حالا یک لیوان شیر رو کم کم به مواد اضافه کرده و مرتب هم میزنیم که ته نگیره 
حالا روغنی که ماهی رو توش سرخ کردیم به سوس اضافه میکنیم، البته اگه روغن نسوخته باشه :)
و من اینجا ۳ قاشق غذا خوری شراب سفید هم به سوس اضافه کردم 
و نمک و فلفل سفید میزنیم 
این هم نتیجه کار 
نوش جان 
خیاط باشی 

No comments:

Post a Comment