Thursday 15 September 2011

Keema Matar (خورشت هندی با گوشت چرخ کرده)

 امشب حسابی افتادم روی دنده آشپزی ولی متاسفانه یادم رفت عکس بگیرم از مراحل کار 
حالا این عکس رو داشته باشید که پایان کار رو نشون میده تا فرصت بعدی که دوباره درست کردم 
مواد لازم
گوشت چرخ کرده گوسفند یا گاو نیم کیلو 
پیاز یک عدد بزرگ 
سیر ۴ حبه 
سیب زمینی ۳ عدد
نخود فرنگی ۱۰۰ گرم 
گوجه فرنگی ۲ عدد 
رب گوجه ۱ قاشق غذا خوری
ماست ۱۰۰ گرم
و حالا ادویه ها: دارچین، حل، نمک، فلفل، زردچوبه، پودر چیلی (فلفل قرمز) از هر کدام تقریبا یک قاشق چای خوری (البته کاملا بستگی به خودتون داره که چه قدر ادویه بریزید. 
طرز تهیه:
پیاز و سیرها را خورد کرده توی کامی روغن سرخ کنید. 
همه ادویه ها رو با پیاز کامی تفت بدین 
گوشت چرخ کرده رو به اون اضافه کرده و سرخ کنید 
گوجه ها رو خورد کرده به همراه رب به گوشت اضافه کنید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه بپزه 
حالا ماست و نخود فرنگی را به گوشت اضافه کرده و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید 
اگه خورش سفت بود کامی آب به اون اضافه کرده و چند دقیقه دیگه بپزید 
Kheema Matar شما آماده شده با برنج و یا نون نوش جان کنید 
خیاط باشی 

2 comments:

  1. خیاطباشی عزیز میشه ازتون خواهش کنم که به جای آدرس کلی صفحه آدرس لینک هر دستور را برامون تو سفره ایرانی بذارین؟ اینجوری پیدا کردنش راحت تره . البته من الان اینو میذارم تا شما دستورشم بعد بذارین . متشکرم

    ReplyDelete
  2. روى چشم خانم. دستورش رو سعى ميكنم امشب بگذارم

    ReplyDelete