Monday 12 September 2011

مربای الو



با سلام دوباره :-)
دیروز چند کیلو الو گیرم اومد دیدم بهترین کار اینه که یک مربایی درست کنم. آخه این روزها دستم به مربا درست کردن گرم شده. آخه میدونین که پاییز بهترین فصل برای این کاره 

این هم از کار امشبه من.

مواد لازم:
الو یک و نیم کیلو 
شکر ۹۰۰ گرم 
لیمو یک عدد
دارچین ۲ قاشق چایی خوری
بادم ۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
الوها رو شسته و هسته ها رو جدا کنید و خورد کنید
هسته ها رو داخل یک تور ریخته .....
... و به همراه الوها و دارچین داخل قابلمه ریخته و به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزید 
در این مدت بادمها رو توی کمی آب ریخته و داخل میکرو به مدت ۲ دقیقه بجوشانید به این وسیله  پوست بادومها  راحت تر جدا میشه. 
و بادومها رو خلال کنید.
همینطور که میبینید هستهای بادم توی قابلمه به همراه الوها میپزه 
 حالا قابلمه رو از روی شعله کنار کشیده و هسته ها رو از قابلمه بیرون آورده و شکر رو کم کم به مواد اضافه کرده ومخلوط کنید.
و به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت تقریبا بالا بپزید. 
حالا قابلمه رو از روی شعله کنار کشیده و کفها رو از دور قابلمه جمع کنید 
حالا بادم خلال شده و آب لیمو رو که از قبل گرفتین به مربا اضافه کنید
و مربا رو توی ظرفهای شیشه ای کاملا شسته شده بریزید و در یخچال نگهداری کنید
این هم نتیجه کار 
نوش جان 
خیاط باشی 

1 comment:

  1. به به...عجب خوشمزه...من با بادوم امتجان نکرده بودم...جالبه...ممنونم

    ReplyDelete