این هم رولت ته چین که برای بار دوم به اسرار دخترم درست میکنم
مواد لازم:
برنج آب کشیده
تخم مرغ
ماست چکیده
سینه مرغ
زرشک
زعفران
کره
طرز تهیه
برنج رو بعد از اینکه به آبکش رسید بگزارید کمی سرد بشه
بعد برنج رو با تخم مرغ، ماست، و زعفران و کمی کره مخلوط میکنیم
حالا مواد رو روی کاغذ شیرینی توی ظرف فر پهن میکنیم
و مرغ رو که از قبل پختیم وسط برج به همراه زرشک قرار میدیم
و اون رو به کمک کاغذ شیرینی لول میکنیم.
توجه کنید که این لوله رو باید چند دور حسابی قل بدین تا کاملا سفت بشه و خودش رو بگیره
و اون رو توی فر به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ۲۵۰ درجه سانتیگراد میپزیم
بعد از توی فر بیرون آورده و میگذاریم مقداری سرد بشه و بیشتر خودش رو بگیره تا بریدنش راحت تر بشه
نوش جان
خیاط باشی
binazire kheyli khoshgel shode
ReplyDeletebah bah, kheili shike, ye joorai mese tah chine, vali roletesh khoshgele, merc
ReplyDeleteممنون از شما خانمهای گٔل. منظور من هم همون ته چینه ولی فکر کنم کامپیوتر من ویروس یا یک مرض دیگه گرفته که همش اشتباهی مینویسه ;-)
ReplyDeletekheili jaleb va motmaenan khoshmaze merci.
ReplyDeleteمرسی یاسمن جان. خوب ته چین همیشه خوشمزه میشه دیگه. حالا این هم یه مدلشه
ReplyDeleteSalam, mamnoon az webloge khoobetoon. Mishe lotfa mizane mavad ro ham begin. masalan chang paymane berenj ? Rooze khoobi dashte bashid :)
ReplyDeletemersi dooste aziz vaghean daste golet dard nakoneh
ReplyDeleteagar edameh bedi keh kheili mamnoon misham
movafagh bashi
Ba salam age bekhahim toye gablame dorost konim Che ? Che tori ! Va in ke mizanharo lotfan begid
ReplyDeletesalam dostan.. bebakhshid ke dir javab dadam.
ReplyDeleteman inja 3 peimaneh polo paz berenj estefadeh kardam va 3 adad tokhme morgh va taghriban 300 gram mast. zafran ham be meghdare kafi.
Shima jan hamin mavad ro nesf kon va neshfesh ro beriz toye ghablameh, morgh ro briz rosh va nesfe dige ro beriz rosh va dare ghablameh ro bezar va ba hararate molayem dam kon.
movafagh bashin