Friday 8 April 2011

شیرینی دارچینی

واقعا که شرمنده شدم. یعنی میدونین چیه وقتی آدم حواس پرتی پیدا کنه مثل من میشه :-) حالا امیدوارم شما منو به بزرگی خودتون ببخشید 
حتما میگین حالا مگه چی شده، دیگه چی میخواستین بشه، این بنده حقیر شیرینی پختم ولی یادم رفت از نصف بیشتر کار عکس بگیرم. 
به هر حال این شیرینی توی سوئد معروف هست به شیرینی دارچینی و یکی از معمولی ترین شیرینیهاست.  
حالا با همین چند تا عکس راضی باشین تا دفعه بعد.

مواد لازم: 
ارد ۸۰۰ گرم 
شیر نیم لیتر
کره ۱۲۵ گرم 
مایع خمیر ۵۰ گرم 
شکر ۸۰ گرم 
نمک ۱ قاشق چای خوری 
مواد لازم برای داخل شیرینی:
کره ۱۰۰ گرم 
شکر ۸۰ گرم
دارچین ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
شیر را تا حرارت ۳۷ درجه گرم کنید. مایع خمیر رو توی شیر حل کنید. حالا نمک، کره، شکر را با شیر خوب هم بزنید و ارد را به مواد اضافه کنید و حسابی هم بزنید تا خمیری درست بشه که به دست نچسبه. 
یک دستمال روی خمیر بندازید و بگذارید تا به مدت ۴۵ دقیقه ور بیاد. 
حالا خمیر رو به دو قسمت تقسیم کنید و با وردنه باز کنید به اندازه 30x40 سانتیمتر 
حالا مواد داخل شیرینی رو باهم مخلوط میکنیم. کره، شکر و دارچین 
و روی خمیر میمالیم. 
خمیر ها رو لوله کنید و به فاصله ۲ سانتیمتر ببرید و هر کدوم رو توی کاغذ شیرینی قرار داده و روی انها رو دستمال میندازید و دوباره میگذارید به مدت ۳۰ دقیقه ور بیاد.
فر را روشن کرده با درجه ۲۵۰ سانتیگراد 
تا اینجا امیدوارم که در کارتون موفق شده باشید، از حالا دیگه عکس دارم :-) 

حالا یک زرده تخم مرغ رو با یک قاشق آب کاملا به هم بزنید و با یک قلم روی شیرینی ها بمالید و بعد کمی شکر یا بادام خورد شده بریزید

شیرینی ها رو به مدت ۶ تا ۸ دقیقه توی فر بپزید
 وقتی شیرینی ها پخته شد یک دستمال روی انها بکشید تا خنک بشه

 نوش جان 
خیاط باشی 

No comments:

Post a Comment