Wednesday 4 January 2012

پانا کوتای قهوه و شکلات

این هم از دسر این غذا
یک دسر بسیار خوشمزه و بسیار راحت که شما میتونین از چند ساعت قبل آماده کرده و توی یخچال نگهداری کنید 
پاناکوتا خیلی راحته و همیشه مورد علاقه اکثریت

من ۲ قاشق چای خوری قهوه غلیظ رو با یک فنجان آب جوش مخلوط کردم و 
توی یک قابلمه کوچک ریختم و روی اجاق گذاشته، حالا ۱۰۰ گرم شکلات رو خورد کرده و با قهوه حسابی مخلوط کردم 
و از روی اجاق برداشتم 
۲ برگ ژلاتین رو که به مدت ۵ دقیقه توی آب سرد خیس کرده بودم با شکلات مخلوط کردم 
و توی استکان های کوچک ریخته و گذاشتم توی یخچال به مدت ۳-۴ ساعت بمونه 
برای کنارش هم از تمشک که توی فریزر داشتم استفاده کردم تمشک رو توی میکرو به مدت ۲ دقیقه گرم کردم تا اینکه تبدیل به سوس شد 
نوش جان 
خیاط باشی 

9 comments:

  1. Chanta estekan mishe va inke rosh khame rikhtid

    ReplyDelete
  2. Shoma tarze tahye shirini CROISSANT ra midonid ,age midonid khahesh mikonam tarze tahyasho benevisid lotfan

    ReplyDelete
  3. doste azize bi nam :) ba in mavad mitonin 4 ta estekan dorost konid.bale kami khameh rikhtam rosh :)

    ReplyDelete
  4. Samira jan behtarin rahe hal ine ke khamire amadeh bekhri. dastoresh ham roye pakatesh neveshte. movafagh bashi!

    ReplyDelete
  5. Zahmat keshidid vali man mikham khodam khamiresho dorost konam

    ReplyDelete
  6. khamire hezar la??? kare rahati nist ha... age vaghtesh ro darid khob chera ke na.. vali motaasefaneh man ta hala dorost nakardam.. chon yeki az dostan ghanadi kar mikoneh va yek bar onja bodam va didam che ghadr sakhte va hatman bayad ba dastgah dorost kard. vagar na khob dar nemiad..
    hala agar shom dorost kardi hatman be man khabar bedin, kheili dost daram bedonam chetor mishe.
    Movafagh bashin

    ReplyDelete
  7. Khmire hezar la hamine ke bara shirini zaban estefade mishe

    ReplyDelete
  8. Aga khayat bashi,zemne khaste nabashi mikhastam beporsam name svenska khamir hezarla chye? Man vagti dar gesmate firizere foroshgaha negah mikonam peida nemikonam ,komakam konid

    ReplyDelete