Sunday 3 July 2011

(بیسکویت فرانسوی (ماکارون

 تو رو خدا من رو ببخشید. 
آخه میدونین که این روزها بد جور سرم شلوغه با این خونه جدید. آخه در حال باز سازی هستم و شب و روز فکرم رو مشغول کردم. 
دیگه به غذا پختن نمیرسم، اصلان خودم هم نمیدونم چی میخورم :-)
حالا بگذریم، امشب هوس کردم یک شیرینی بپزم و رفتم توی اینترنت و دنبال یه دستور تقریبا سخت گشتم و این شیرینی فرانسوی رو پیدا کردم 


مواد لازم 
  سفیده تخم مرغ ۴ عدد 
شکر ۴۰ گرم
پودر شکر ۱۰۰ گرم 
پودر کاکائو یک قاشق غذا خوری
بادام ۱۵۰ گرم 
طرز تهیه
اجاق فر رو روشن کرده با حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد .....

 بادام ها رو توی ظرف ریخته و با میکسر خرد کنید تا به حالت ارد در بیاد
 ارد بادام رو با پودر شکر مخلوط کنید

 و کنار بگذارید
حالا سفیده تخم مرغ ها رو با همزن حسابی هم زده (شکر رو کم کم به سفیده اضافه کنید)

 تا کاملا سفت بشه به طوری که وقتی ظرف رو بر میگردونید سفیده ها نریزه
در آخر پودر کاکائو رو به سفیده اضافه میکنید تا رنگ بگیره 

 حالا ارد بادام رو به تخم مرغ ها اضافه کرده

  به آرامی هم میزنیم 

تا کاملا مخلوط بشه 
حالا مواد رو توی کیسه ریخته 
و توی سنی فر که کاغذ شیرینی روی اون گذاشتیم به صورت بیسکویت میریزیم 
 و میگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بمونه تا خوب پهن بشه 
بیسکویت ها رو توی فر با حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه میپزید
وقتی بیسکویت ها رو از فر در آوردید بعد از چند دقیقه از کاغذ جدا کرده و بگذارید خنک بشه و بعد دو تا دو تا روی هم گذاشته و داخلش رو با مواد دلخواه پر کنید.
من با کرم شوکلاد پر کردم 
نوش جان
خیاط باشی 

3 comments:

  1. سلام...رسیدن بخیر و خسته نباشین آقای خیاط باشی عزیز. خیلی خوشمزه باید باشه......در اولین فرصت درست می کنم.

    ReplyDelete
  2. چه خوشمزه دلم خواست:)

    ReplyDelete
  3. ممنون هانیه جان. نوش جون

    از شما هم ممنون که اسمتون رو ننوشتین

    ReplyDelete