Sunday 29 May 2011

کلم پلو


روز یکشنبه ساعت ۵ بعد از ظهر، گرسنه به طوری که دست و پاهام میلرزید.
امدم خونه و میخواستم در و دیوار رو بخورم.
دیدم گوشت چرخ کرده توی یخچال دارم، از شما چه پنهون که چند وقتی بود هوس کلم پلو کرده بودم، میدونم که این غذا بیشتر برای پاییز مناسبه ولی چه کنم، من اینجوریم دیگه، وقتی دلم یه چیزی رو خواست دیگه نه دین سرم میشه نه ایمون.
خلاصه پریدم بقالی سر کوچه (ها ها ما هم اینجا بقالی داریم) و یه دونه کلم کوچولو خریدم 
امدم خونه و بقیه مطلب رو با عکس توضیح میدم 
البته میدونم که این غذا رو همه بلدن درست کنن :)
مواد لازم


کلم سفید یک عدد کوچک (تقریبا ۱ کیلو) 
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
پیاز ۲ عدد
برنج ۴ پیمونه 
کره ۳۰۰ گرم
نمک، فلفل، زردچوبه و زیره به اندازه دلخواه  
من از کشمش هم استفاده کردم (چه کنم ما مشهدی ها خیلی کشمش دوست داریم) 

طرز تهیه:

اول یه پیاز رو خورد کردم و توی کره کمی سرخ کردم بعد گوشت رو بهش اضافه کردم

 و نمک، فلفل زیاد، زردچوبه و زیره به اون اضافه کرده و سرخ کردم و کنار گذاشتم.

بعد کلم رو خرد کردم و با یه پیاز دیگه سرخ کردم  و کنار گذاشتم.

حالا برنج رو به آبکش رسوندم و همه مواد رو باهم مخلوط کرده

 و دم کردم

این هم نتیجه کار.
جای همه شما خالی 

نوش جان 
خیاط باشی 

1 comment:

  1. من عاشق کلم پلو هستم. من ربی درست میکنم....دستتون درد نکنه آقای خیاط باشی....مرسی که به آشپزی جنوبی هم اومدین

    ReplyDelete