Saturday 29 January 2011

پاى با سوسيس، پرتغال و بادم زمينى.

شايد عجيب به نظر بياد ولى بسيار خوش مزه شد. 

مواد لازم:
ارد ٢ دسى ليتر
كره ٧٥ گرم
اب ١ ق غ
سوسيس ٣٠٠ گرم
پياز ١ عدد درشت
شير ٢ دسى ليتر
تخم مرغ ٣ عدد
زعفران نيم گرم
بادم زمينى ١ دسى ليتر
نمك و فلفل به مقدار دلخواه


طرز تحيه: 
كره و ارد را با هم مخلوط كرده و ١ قاشق اب به ان اضافه ميكنيم و خوب ميماليم تا يك خمير نرم بدست بياد. 



خمير را كاملا توى ظرف پاى پهن ميكنيم و داخل يخچال به مدت ١٥ دقيقه نگه ميداريم. 





سوسيس و پياز را خورد كرده و توى قابلمه روى اجاق سرخ ميكنيم. اب پرتغال را گرفته و به سوسيسها اضافه ميكنيم و با درجه بالا مجوشانيم تا اب


 پرتغال جذب سوسيسها بشه


شير، تخم مرغها و زعفران را با هم مخلوط كرده به ان نمك و فلفل را اضافه ميكنيم.




خمير پاى را از يخچال بيرون اورده به تنهايى در اجاق با حرارت ٢٠٠ درجه به مدت ١٥ دقيقه ميپزيم. 

پاى را از اجاق بيرون اورده، سوسيسها را داخل ان پهن ميكنيم و مواد تخم مرغ را روى سوسيسها ميريزيم. 
در اخر بادام زمينيها را روى ان پهن ميكنيم. 





پاى را داخل اجاق با حرارت ١٨٠ درجه به مدت حدوداً ٢٥ دقيقه ميپزيم. 
پاى شما اماده است. 
نوش جان
خياط باشى




2 comments: