Monday 24 January 2011

Ravioli con formaggio blu, noci e permigiano (Blue cheese) پاستا با گردو و پنیر کپکی


مواد لازم برای پاستا:
ارد ٣ دسى ليتر
تخم مرغ ٢ عدد
روغن مايع ١ ق غ
اب ١ ق غ
نمك ١/٢ ق چ



طرز تهیه پاستا :


ارد، تخم مرغ، روغن، نمک و آب را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید و تقریبا  یک خمیرسفت بسازید.
خمیر را توی پلاستیک پیچیده و به مدت یک ساعت کنار بگذارید.
حالا خمیر را با وردنه باز کرده......
...... و گردوی خرد شده و پنیر را روی نصف خمیر بچینید.
بین فاصله گردوها را با آب خیس کنید و لایه دیگر خمیر را روی هم پهن کنید.
بین فاصله ها را کاملا فشار دهید تا به هم بچسبد و به حالت بالشتک در بیاورید
تذکر: بالشتک ها را بسیار کوچک درست کنید چونکه موقع جوشیدن بزرگ میشود.
بالشتک ها را به هر مدل که دوست دارید ببرید و به مدت نیم ساعت کنار بگذارید تا تقریبا خشک شود 

حالا ۲ لیتر آب با کمی نمک توی قابلمه ریخته و بگذارید بجوشد بعد پاستا را داخل آب ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید.


مواد لازم براى سوس پاستا:

شير نيم ليتر
ارد ٢ ق غ
كره غذايى ١٠٠ گرم
نمك ١ ق چ
فلفل سفيد ٠/٥ ق چ
پنير كپكى (Blue Cheese) ١٠٠ گرم
گردو ٥٠ گرم

طرز تهیه سوس پاستا:
کره را توی ظرف و روی اجاق بگذارید تا آب شود.
ارد را به ان اضافه کرده هم بزنید. مواظب باشد نسوزد.
شیر را به ان اضافه کرده مرتب هم بزنید.
نمک، فلفل و گردو را به ان اضافه کنید و بکذارید به مدت چند دقیقه قل بزند. مرتب هم بزنید.
سوس را از روی اجاق برداشته و پنیر را به سوس اضافه کنید و هم بزنید بعد از اضافه کردن پنیر سوس احتیاج به قل خردن ندارد. 
 سوس شما آمده است.
پاستا و سوس را مخلوط کرده نوش جان کنید.

خیاط باشی

No comments:

Post a Comment