Thursday 20 January 2011

پیتزا لقمه ای

                                     


مواد لازم:
ارد ١٤ دسى ليتر 
خمير ترش ١ عدد (٥٠گرم)
شير ٥ دسى ليتر
روغن مايع ٢ ق غ
نمك ١ ق چ
شكر يا سيراپ ١ دسى ليتر 
رب گوجه ٣ ق غ
پنير كِرِمى ١٥٠ گرم (crème cheese
ادويه پيتزا به مقدار لازم.
پنير پيتزا (رنده شده) ٢٠٠ گرم  
طرز تهيه: 
شير را گرم كرده تا ٣٧ درجه و با انگشت امتحان كنيد تا حدى كه انگشتتان نسوزه
خمير ترش را داخل شير هل كنيد.
 شكر، نمك و روغن را به مايع اضافه كرده و هم بزنيد
ارد را با مايع مخلوط كرده و خوب بماليد


وقتى خمير اماده شد روى ان را با دستمال پوشانده و كنار ميگذاريم تا ور بياد به مدت ٤٥ دقيقه


40x50 cm بعد خميررا با وردنه باز ميكنيم به اندازه
رب گوجه و پنير كِرِمى را با هم مخلوط كرده و روى خمير ميماليم


ادويه پيتزا را روى خمير ريخته و در اخر پنير پيتزا را روى ان ميريزيم


حالا خمير را به حالت لوله ميپيچيم


و با چاقو ميبريم به اندازه ١-٢ سانتيمتر و هر كدام را داخل كاغذ شيرينى قرار ميديم. تقريبا ٣٥ عدد خواهد شد


روى خميرها رو بپوشانيد و بگذاريد به مدت ٤٥ دقيقه ديگه ور بياد
فر يا اجاق گاز را روشن كرده با حرارت ١٧٥ درجه


پيتزا لقمه ها رو داخل اجاق به مدت ١٠-١٥ دقيقه بپزيد


نوش جان 
خياط باشى 

13 comments:

  1. به به خوشمزه
    مرسی وبلاگ به درد بخوری دارید

    ReplyDelete
  2. با اجازه لینکتون میکنم

    ReplyDelete
  3. بسیار خوب
    baba damet gggarm amo hasse ...

    ReplyDelete
  4. واقعا عالی بود، امشب درست کردم، خیلی خوشمزه و خوشگل بود

    ReplyDelete
  5. ino mishe amade kard va bedoone inke to fer bezari meghdari to freezer negah dari baraye badan? agar mishe ta che modat mishe negah dasht?

    ReplyDelete
  6. تا بحال نشنيدم كه كسى بتونه خمير رو فريز كنه. از اونجايى كه از مايه خمير در مواد استفاده ميكنيم در نتيجه نميتونيم خمير رو فريز كنيم. ولى بعد از اينكه پيتزا لقمه اى رو پخته و امده كرديد با كمال ميل موتونيد فريز كنيد و حدود ٢ ماه نگهدارى كنيد
    خياط باشى

    ReplyDelete
  7. manzooretoon az khamir torsh hamoon khamir maye hastesh na?

    ReplyDelete
  8. بله. منظورم همونه. خمير ترش يا خمير مايه يا مايه خمير. :-)

    ReplyDelete
  9. من عکسش رو که دیدم طاقت نیاوردم سریع برای شام درست کردم، خیلی شیک و عالییه.
    بااجازه من تو دستورتون دست بردم و توش گوشت چرخ شده با قارج هم ریختم.

    ReplyDelete