مواد لازم:
ارد ١٤ دسى ليتر
خمير ترش ١ عدد (٥٠گرم)
شير ٥ دسى ليتر
روغن مايع ٢ ق غ
نمك ١ ق چ
شكر يا سيراپ ١ دسى ليتر
رب گوجه ٣ ق غ
پنير كِرِمى ١٥٠ گرم (crème cheese
ادويه پيتزا به مقدار لازم.
پنير پيتزا (رنده شده) ٢٠٠ گرم
طرز تهيه:
شير را گرم كرده تا ٣٧ درجه و با انگشت امتحان كنيد تا حدى كه انگشتتان نسوزه
خمير ترش را داخل شير هل كنيد.
شكر، نمك و روغن را به مايع اضافه كرده و هم بزنيد
شكر، نمك و روغن را به مايع اضافه كرده و هم بزنيد
40x50 cm بعد خميررا با وردنه باز ميكنيم به اندازه
و با چاقو ميبريم به اندازه ١-٢ سانتيمتر و هر كدام را داخل كاغذ شيرينى قرار ميديم. تقريبا ٣٥ عدد خواهد شد
روى خميرها رو بپوشانيد و بگذاريد به مدت ٤٥ دقيقه ديگه ور بياد
نوش جان
خياط باشى
به به خوشمزه
ReplyDeleteمرسی وبلاگ به درد بخوری دارید
با اجازه لینکتون میکنم
ReplyDeleteچه ابتکاری
ReplyDeleteبسیار خوب
ReplyDeletebaba damet gggarm amo hasse ...
دم خودت گرم بابی ;-)
ReplyDeleteواقعا عالی بود، امشب درست کردم، خیلی خوشمزه و خوشگل بود
ReplyDeletenoshe jan :)
ReplyDeleteino mishe amade kard va bedoone inke to fer bezari meghdari to freezer negah dari baraye badan? agar mishe ta che modat mishe negah dasht?
ReplyDeleteتا بحال نشنيدم كه كسى بتونه خمير رو فريز كنه. از اونجايى كه از مايه خمير در مواد استفاده ميكنيم در نتيجه نميتونيم خمير رو فريز كنيم. ولى بعد از اينكه پيتزا لقمه اى رو پخته و امده كرديد با كمال ميل موتونيد فريز كنيد و حدود ٢ ماه نگهدارى كنيد
ReplyDeleteخياط باشى
manzooretoon az khamir torsh hamoon khamir maye hastesh na?
ReplyDeleteبله. منظورم همونه. خمير ترش يا خمير مايه يا مايه خمير. :-)
ReplyDeletemerciiii
ReplyDeleteمن عکسش رو که دیدم طاقت نیاوردم سریع برای شام درست کردم، خیلی شیک و عالییه.
ReplyDeleteبااجازه من تو دستورتون دست بردم و توش گوشت چرخ شده با قارج هم ریختم.