Monday 13 February 2012

ماهی با سوس تخم مرغ

دوباره نوبت ماهی شد و این دفعه آقا پسر گل هم آشپز هستن :)



اول پسرم ماهی ها رو با کاغذ حسابی خشک کرد.
 سیب زمینی ها رو پوست کرد و توی قابلمه با آب و نمک گذاشت که آب پز بشه 
یک سوس بشامل درست کرد به این ترتیب که....
اول ۱۰۰ گرم کره رو توی یک قابلمه کوچک ذوب کرد و یک قاشق غذا خوری ارد به اون اضافه کرد 
و مرتب هم زد که نسوزه،

 بعد که ارد و کره حسابی مخلوط شد یک لیوان شیر به اون اضافه کرد
و مرتب هم زد 
 حالا یک قرص ماهی به سوس اضافه کرد و فلفل سفید زد  و گذاشت با حرارت ملایم چند دقیقه غل بزنه 
حالا ۲ عدد تخم مرغ رو خورد کرد و به سوس اضافه کرد 

 سوس آماده شد 
حالا نوبت ماهی ها هستش که سرخ بشه 
فقط ۲-۳ دقیقه هر طرف ماهی رو بیشتر سرخ نکرد
  عجب ماهی عالی شد 
نوش جان 
خیاط باشی و پسر :)

No comments:

Post a Comment