Thursday 16 February 2012

آبگوشت بزباش

در وقت اومدم خونه. هوا سرد و من هم بد جور هوس سوپ یا یک غذای آب دار کرده بودم، خواب هم که نداریم، گوشت هم که توی یخچال دارم پس بهترین کار یک آبگوشت بود 
مدتها بزباش نخورده بودم، جای همگی خالی چه آبگوشتی شد، خداییش خودم هم کیف کردم :))
گوشت رو با یک پیاز بزرگ سرخ کردم
نمک و فلفل و زردچوبه زدم.
یک مشت جعفری، یک مشت تره (فرنگی) و خیلی کم شوید (شنبلیله نداشتم) اضافه کردم و با گوشت سرخ کردم
یک قاشق رب زدم 
یک مشت لوبیا قرمز اضافه کردم 
۲ تا لیمو امانی انداختم توش و یک لیتر آب اضافه کردم  
زیرش رو کم کردم و با حرارت ملایم به مدت یک ساعت و نیم پختم
۱۰ دقیقه آخر ۴ تا سیب زمینی اضافه کردم  
این هم نتیجه کار 
عجب آبگوشتی شد 
نوش جان 
خیاط باشی 

No comments:

Post a Comment