Friday 21 October 2011

مربای سیب

نظرتون راجع به مربای سیب چیه؟

آخه پاییزه و فصل سیب، من هم که توی زمین مون سیب از در و دیوار میریزه 
هوس کردم مربا درست کنم،
 گفتنیه که بستنی هم درست کردم با ماست و سیب حالا بگذریم :)
مواد لازم:

 سیب ۶ یا ۷ تا 
شکر ۶۰۰ گرم
آب سیب ۶ قاشق غذا خوری  
لیمو ۱ عدد
دارچین درسته ۳ عدد
 (اگه هم نداشتین دارچین ساییده هم میشه استفاده کرد، ۱ قاشق چایی خوری) 
آب نصف لیوان
طرز تهیه: 
لیمو رو بشویید و پوستش رو رنده کنید
حالا پوست سفیدش رو جدا کنید و خود لیمو هارو قاچ کنید 

و خود لیموی قاچ کرده رو توی یک توری پیچیده به همراه....
  
پوست رنده شده و با آب توی قابلمه ریخته و بگذارید روی اجاق تا به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم بجوشه 
حالا توری که لیموها رو توش پیچیده بودیم از توی قابلمه در بیارید و بریزید بیرون 
حالا آب سیب رو که داشتیم به همراه شکر توی قابلمه ریخته و به پوست لیموی رنده شده اضافه میکنیم و به مدت ۱۵ دقیقه میپزیم
 حالا سیب ها رو پوست کنده و خورد کنید

 قسمت وسط سیب ها رو هم توی یک توری پیچیده

و  به همراه سیب ها و دارچین به مواد توی قابلمه اضافه کرده و به مدت ۱۵ دقیقه دیگه میپزیم.
حالا توری با محتویات وسط سیب رو از قابلمه بیرون آورده و میندازیم
مربا آماده شد، توی شیشه هایی که از قبل تمیز شسته شده و کامی هم گرم کردیم میریزیم و در جای خنک نگهداری میکنیم 
این هم نتیجه کار 
نوش جان 
خیاط باشی 


No comments:

Post a Comment