Sunday 23 October 2011

(بیسکوییت ایتالیایی (بیسکوتی

این بیسکویتها یکی از راحت ترین و رایج ترین بیسکوییت های ایتالیا هست.





مواد لازم:


ارد ٧ دسى ليتر

كره نرم ١٠٠ گرم

تخم مرغ ٣ عدد

شكر ٢ دسى ليتر

بادام ۱۵۰ گرم

وانيل٢ ق چ

بيكينگ پودر ٢ ق چ

پودر فلفل قرمز ۱ ق چ 

دستور تهیه :

شكر و كره نرم شده را هم زده و


.... تخم مرغها را يكى يكى به ان اضافه ميكنيم




ارد، وانيل، بيكينگ پودر، فلفل و بادام ها رو به مواد اضافه ميكنيم.



خمير را به ٤ قسمت تقسيم و به صورت رول كالباس روى سينى فر قرار ميدهيم.



و به مدت ۲۵ دقيقه داخل اجاق (فر) با حرارت ۱۷۵ درجه  ميپزيم



بعد از اجاق در اورده و بعد از اینکه کمی خنک شد  بسكوتى ها را به حالت اوريب

 برش داده(٢ سانتيمتر)



 و دوباره به مدت ۲۰ دقيقه داخل اجاق قرار ميدهيم و با حرارت ۵۰ درجه میگذاریم  



 
تا بیسکوتی ها کاملا خشک بشن



 نوش جان 

خیاط باشی 


No comments:

Post a Comment