Wednesday 2 November 2011

کدو تنبل

هالووین بود و با کدوی باقی مونده باید ی چیزی درست کرد. بعد از کلی استخاره و سلام صلوات بلاخره تصمیم گرفته شد که مربا درست بشه.

مواد لازم :
کدو تنبل؟ (بیچاره کجاش تنبله) ۲ کیلو
شکر ۱،۵ کیلو
لیمو ۲ عدد
زنجفیل (من از پودرش استفاده کردم) ۵۰ گرم یا ۱ قاشق غذا خوری 
ورق ژلاتین ۴ عدد 
طرز تهیه:
کدوها رو خورد میکنیم و تقریبا درشت رنده میکنیم

لیموها رو هم شسته و پوستش رو رنده کرده.....

 ...... و به کدوها اضافه میکنیم
  
پودر زنجفیل را هم به کدوها اضافه کرده و توی قابلمه ریخته و روی اجاق میگذاریم 

شکر را اضافه کرده و هم میزنیم
و با حرارت ملایم به مدت ۲۰ دقیقه میپزیم  
در حالیکه کدوها قل میزنه باید کف اون رو کاملا بگیریم


بعد از ۲۰ دقیقه قابلمه رو از روی اجاق کنار کشیده و برگهای ژلاتین رو ۵ دقیقه توی آب سرد خیس کرده و بعد با کمی از آب مربا مخلوط کرده که کاملا حل بشه و با مربا مخلوط میکنیم 
مربا رو داخل شیشه های تمیز ریخته و در یخچال میگذاریم 
نوش جان 
خیاط باشی 

No comments:

Post a Comment