Tuesday 29 November 2011

گوشت شکار

کی Rutt & Tuke یادشه؟
این دوتا نه تنها با مزه هستن بلکه خوش مزه هم هستن :)) 

امروز یکی از دوستان واسم مقداری گوشت گوزن وحشی آورد.
من هم فورا از کار که امدم دست بکار شدم 
گوشت رو توی  زود پز سرخ کردم  و
  
نیم لیتر آب بهش اضافه کردم، کامی سویا زدم و نمک و فلفل 

در زود پز رو بسته و گذاشتم به مدت ۲۰ دقیقه بپزه
توی این مدت سیب زمینی رو آب پز کردم 
حالا گوشت ها آماده شد 

گوشت هارو از زود پز در آوردم 
و توی آب گوشت ها کامی خامه ریختم و گذاشتم یک قل بزنه
حالا توی یک لیوان نصفه آب کردم و یک قاشق غذا خوری ارد ریختم و خوب هم زدم و به آب گوشت ها اضافه کردم تا یک سوس به دست بیاد و کمی هم سفت بشه

حالا سیب زمینی ها رو که آب پز شده توی تابه کمی سرخ کردم 
و غذا ی آماده شده رو توی بشقاب چیدم 
نوش جان
خیاط باشی 

No comments:

Post a Comment