Saturday 12 November 2011

Grissini نان ایتالیایی

هوا سرد شده، داره زمستون میاد در نتیجه توی خونه موندن و پخت و پز خیلی میچسبه. مخصوصا که روز تعطیلی هم باشه.
امروز با پسرم هوس نون پختن کردیم و دست به کار شدیم. خوشحالم که پسر من به پخت و پز علاقه داره. :) 
 این نونها توی همه رستورانهای ایتالیا همیشه سر میز هست و بسیار طرفدار داره 
مواد لازم:

ارد نیم کیلو 
خمیر مایع ۲۵ گرم
آب یک لیوان (۲۵۰ میلی لیتر)
روغن زیتون ۵ قاشق غذا خوری
نمک ½1 قاشق چای خوری
دانه خشخاش ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:

 آب را تا ۳۷ درجه گرم میکنیم تا حدی که انگشتمون رو که توی آب میکنیم نسوزه 
خمیر مایع رو توی آب به همراه نمک و روغن زیتون حل میکنیم  

حالا ارد رو اضافه کرده و کاملا مخلوط میکنیم. خمیر باید تقریبا شل باشه  

روی خمیر رو با دستمال پوشونده و به مدت نیم ساعت میگذاریم تا ور بیاد 


حالا خمیر رو به ۲ قسمت تقسیم کرده و به صورت ۲ عدد طناب شکل میدیم 

  
توجه داشته باشید که باید از ارد زیادی استفاده کنید به دلیل اینکه خمیر شلی داریم


خمیر های طناب شکل رو به اندازه قطعهای ۱۰ سانتیمتری میبریم و انها رو لوله میکنیم 

  
و روی سنی فر قرار میدیم
فر را روشن میکنیم و روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد میگذاریم تا گرم بشه  


روی خمیرها رو کمی آب مالیده و....


 دانه خشخاش رو روی انها میریزیم و میگذاریم به مدت ۱۵ دقیقه دیگه ور بیاد 

بعد از ۱۵ دقیقه نونها رو به مدت ۳۰ دقیقه توی فر میپزیم تا خوش رنگ بشه 
این هم نتیجه کار
  
نوش جان 
خیاط باشی 

No comments:

Post a Comment