Wednesday 23 November 2011

Tortillas نان مکزیکی

 این وقت شب هوس غذای مکزیکی کردم :))
خوشبختانه محتویات این غذا رو معمولا خونه همیشه توی خونه داریم 
پخت این نون اصلا هم سخت نیست
  مواد لازم:
ارد گندم ۲۰۰ گرم
ارد ذرت ۲۰۰ گرم 
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری 
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری 
نمک ۱ قاشق چای خوری
آب ولرم نصف لیوان
آب جوش نصف لیوان
طرز تهیه:

ارد، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط میکنیم

 روغن زیتون و آب ولرم رو به ارد اضافه کرده و مخلوط میکنیم 
حالا آب جوش رو کم کم به خمیر اضافه کرده و خوب مخلوتمیکنیم تا یک خمیر نرم به دست بیاد 
خمیر را به ۱۲ قسمت تقسیم میکنیم 
و اون ها رو به حالت توپ های کوچکی در آورده و روشون پلاستیک میکشیم 
 توپها رو به مدت ۱۵ دقیقه کنار میگذاریم 
حالا اون ها رو باز کرده ....
خیلی نازک به طوری که .... 
تقریبا مثل پوست باشه  :)
اون ها رو توی بشقاب روی هم چیده و روش پلاستیک میکشیم که خشک نشه 
حتما باید لا به لاشون ارد بریزیم که به هم نچسبه
حالا یک ماهی تابه روی اجاق میگذاریم و میگذاریم تا کاملا داغ بشه 

و خمیر رو توی تابه به مدت یک دقیقه میپزیم 
حالا خمیر رو بارمیگردونیم و یک دقیقه دیگه میپزیم
نون ها آماده شد  
نوش جان 
خیاط باشی

1 comment:

  1. چقدر عالی شدن...حتما درست می کنم

    ReplyDelete