Sunday 13 November 2011

سوپ/خورش ماهی

امروز یکشنبه اینجا توی سوئد روز پدرهست. فرزندان گلم اومدن اینجا و دور هم غذایی خوردیم و کلی خوشبحال من شد :)
دیروز که نون ایتالیایی پختیم و امروز هم سوپ یا بقولی خورش ماهی که بی اندازه خوش مزه شده بود رو در اختیار شما میگذارم 
 مواد لازم:

فیله ماهی از هر نوعی ۴۰۰ گرم
میگو ۱۵۰ گرم
سیب زمینی ۲ عدد بزرگ
پیاز ۱ عدد
فنل (رازیانه) ۱ عدد
فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
زعفران نوک قاشق چای خوری 
زرد چوبه ۱ قاشق چای خوری 
شراب سفید نصف لیوان 
پنیر کرمی/خامه ای 
نمک و فلفل به اندازه کافی
طرز تهیه:
سیب زمینی، پیاز، فنل، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی ها رو خورد میکنیم.
 سیب زمینی و پیاز و فنل را با کمی روغن زیتون چند دقیقه سرخ میکنیم به طوریکه زیاد رنگ نگیره.

حالا گوجه و فلفل دلمه ای ها و زرد چوبه و زعفران رو  اضافه کرده

و چند دقیقه دیگه سرخ میکنیم.

بعد شراب رو اضافه کرده و میگذاریم چند دقیقه ای غل بزنه

 و بعد پنیر خامه ای رو اضافه میکنیم

حالا ماهی هارو درشت خورد کرده 
و به خورش اضافه میکنیم و به مدت ۵-۶ دقیقه میپزیم 

بعد از چند دقیقه دیگه 
میگو ها رو اضافه میکنیم 
توجه داشته باشید که خورش کلا بیشتر از ۲۰ دقیقه نباید بپزه وگر نه خورش تبدیل به حلیم میشه :)
نمک و فلفل یادتون نره و اگر آب خورش کم بود حتما بهش آب اضافه کنید 
  
بفرمایید این هم نتیجه کار 
نوش جان
خیاط باشی 

No comments:

Post a Comment