Wednesday 30 November 2011

بیسکوییت مغزی دوبله با کرم قهوه

نشسته بودم حوصله سر رفته شدید. حال غذا درست کردن نبود 
جاتون خالی همبرگر زده بودم تو رگ و حسابی خوش به حال شکمم شده بود.
ولی بد جوری هوس شیرینی کرده بودم :)
این شیرینی ها رو یک بار دیگه درست کرده بودم ولی اینجا ننوشه بودم.
هیچ شکی نموند که باید دوباره درست کنم    


مواد لازم:
بادام ۱۰۰ گرم
فندوق ۱۰۰ گرم  (شما میتونید فقط از یکیش استفاده کنید، ولی مقدارش رو دو برابر کنید.)
شکر ۳۰۰ گرم
تخم مرغ (فقط سفیده)۴ عدد
پودر وانیل ۱ قاشق چای خوری 

مواد داخلی بیسکوییت:
ارد ۱ قاشق غذا خوری
قهوه غلیظ ۸ قاشق غذا خوری 
کره نرم ۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۳ قاشق غذا خوری 

طرز تهیه:
فر رو روشن میکنیم و روی  ۱۷۵ درجه سانتیگراد میگذاریم گرم بشه 
بادام ها و فندوق ها رو آسیاب میکنیم 


طوری که تقریبا درشت خورد بشن 

 و بعد با شکر و پودر وانیل مخلوط میکنیم 

سفیده ها رو از زرده ها جدا میکنیم و...


سفیده ها رو حسابی با همزن برقی میزنیم تا خوب سفت بشه ....


بطوری که وقتی کاسه رو بر میگردونیم سفیده ها نریزن 


 حالا بادوم ها رو با سفیدها مخلوط کرده و....


خیلی آرام هم میزنیم 


و انها رو با کمک یک قاشق چای خوری روی کاغذ شیرینی روی سینی فر قرار میدیم 


و به مدت ۱۰ دقیقه تو ی فر میپزیم 
حالا میریم سراغ  کرم وسط بیسکوییت ها 
یک قاشق ارد رو با قهوه سرد مخلوط میکنیم و حسابی هم میزنیم  


و روی اجاق میگذاریم و در حالیکه مرتب هم میزنیم میگذاریم غلیظ بشه 


و از روی اجاق کنار میکشیم تا کامی سرد بشه و یک زرده تخم مرغ به اون اضافه میکنیم 

و هم میزنیم 
حالا کره نرم شده رو با ۳ قاشق شکر با همزن میزنیم 


تا خوب مخلوط بشه 


و مواد قهوه رو کم کم به اون اضافه میکنیم 


تا اینکه تبدیل به کرم بشه 


بیسکوییت ها رو از توی فر در آورده و میگذاریم سرد بشه 


و داخلش رو به کرم پر میکنیم


این هم از این شیرینی خوش مزه 
این شیرینی ها رو حتما باید توی فریزر نگهداری کنیم به دو دلیل
اول اینکه مواد داخلش نرم نشه و دوم اینکه چون زرده تخم مرغ داره نباید به مدت طولانی بیرون بمونه 
خیالتون هم کاملا راحت باشه این شیرینیها اصلا بوی زوخم تخم مرغ نمیده :)
   

نوش جان 
خیاط باشی 
















Tuesday 29 November 2011

گوشت شکار

کی Rutt & Tuke یادشه؟
این دوتا نه تنها با مزه هستن بلکه خوش مزه هم هستن :)) 

امروز یکی از دوستان واسم مقداری گوشت گوزن وحشی آورد.
من هم فورا از کار که امدم دست بکار شدم 
گوشت رو توی  زود پز سرخ کردم  و
  
نیم لیتر آب بهش اضافه کردم، کامی سویا زدم و نمک و فلفل 

در زود پز رو بسته و گذاشتم به مدت ۲۰ دقیقه بپزه
توی این مدت سیب زمینی رو آب پز کردم 
حالا گوشت ها آماده شد 

گوشت هارو از زود پز در آوردم 
و توی آب گوشت ها کامی خامه ریختم و گذاشتم یک قل بزنه
حالا توی یک لیوان نصفه آب کردم و یک قاشق غذا خوری ارد ریختم و خوب هم زدم و به آب گوشت ها اضافه کردم تا یک سوس به دست بیاد و کمی هم سفت بشه

حالا سیب زمینی ها رو که آب پز شده توی تابه کمی سرخ کردم 
و غذا ی آماده شده رو توی بشقاب چیدم 
نوش جان
خیاط باشی 

Wednesday 23 November 2011

Tortillas تاکو یا همون Taco

مکزیکی ها همه چیز رو با اون نونها میخورن از جمله تاکو 
این هم یک نوع تاکو که سریع آماده میشه و خیلی هم خوش مزه هست.
این غذا برای روزهایی که دور هم هستین خیلی عالیه 
من ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو با یک پیاز درشت و یه حبه سیر که خرد کرده بودم  سرخ کردم و نمک و فلفل زدم، و ادویه تاکو زدم و گذاشتم به مدت ۱۰ دقیقه بپزه. 

ادویه تاکو ادویه  مخصوصی هست 
من از ادویه آماده استفاده کردم ولی اگه میخاین خودتون میتونین این ادویه رو مخلوط کنین
 طبق دستور زیر:
نمک ۱ ق چ 
پودر سیر ۱ ق چ 
پودر فلفل قرمز (تند نباشه) ۱ ق چ 
پودر زیره ۱ ق چ 
پودر پیاز ۱ ق چ
پودر فلفل دلمه ای قرمز ۲ ق چ 
پودر فلفل قرمز تند نصف ق چ 
ارد ذرت ۲ ق چ 
همه مواد رو باهم مخلوط میکنیم  

  

Tortillas نان مکزیکی

 این وقت شب هوس غذای مکزیکی کردم :))
خوشبختانه محتویات این غذا رو معمولا خونه همیشه توی خونه داریم 
پخت این نون اصلا هم سخت نیست
  مواد لازم:
ارد گندم ۲۰۰ گرم
ارد ذرت ۲۰۰ گرم 
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری 
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری 
نمک ۱ قاشق چای خوری
آب ولرم نصف لیوان
آب جوش نصف لیوان
طرز تهیه:

ارد، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط میکنیم

 روغن زیتون و آب ولرم رو به ارد اضافه کرده و مخلوط میکنیم 
حالا آب جوش رو کم کم به خمیر اضافه کرده و خوب مخلوتمیکنیم تا یک خمیر نرم به دست بیاد 
خمیر را به ۱۲ قسمت تقسیم میکنیم 
و اون ها رو به حالت توپ های کوچکی در آورده و روشون پلاستیک میکشیم 
 توپها رو به مدت ۱۵ دقیقه کنار میگذاریم 
حالا اون ها رو باز کرده ....
خیلی نازک به طوری که .... 
تقریبا مثل پوست باشه  :)
اون ها رو توی بشقاب روی هم چیده و روش پلاستیک میکشیم که خشک نشه 
حتما باید لا به لاشون ارد بریزیم که به هم نچسبه
حالا یک ماهی تابه روی اجاق میگذاریم و میگذاریم تا کاملا داغ بشه 

و خمیر رو توی تابه به مدت یک دقیقه میپزیم 
حالا خمیر رو بارمیگردونیم و یک دقیقه دیگه میپزیم
نون ها آماده شد  
نوش جان 
خیاط باشی

Thursday 17 November 2011

رولت مرغ و پوره سبب زمينى

نمیدونم اسم این غذا رو چی بزارم 
سینه مرغ که نازک بریدم و توشو پر کردم. به نظر من این رولت مرغ هست حالا شما هر اسمی خواستید روش بزارید :) 
مواد لازم:
سینه مرغ ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
Bacon بیکن  ۲۰۰ گرم 
جعفری تازه ۱۰۰ گرم خورد شده 
خردل ۲ قاشق غذا خوری 
خامه ۱ دسی لیتر 
سیب زمینی ۶ عدد 
کره ۱۰۰ گرم 
نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه:
اول سیب زمینی ها رو میگذاریم توی آب با مقداری نمک بپزه. 

مرغ رو اگر یخ زده نیست باید توی فریزر بزاریم تا نیمه یخ بزنه تا بتونیم نازک ببریم 

وقتی تقریبا نیمه یخ زده شد اون رو نازک میبریم 
طوری که به ورقه های نازک تبدیل بشه 
پیاز و بیکن رو خورد کرده 
 و توی تابه سرخ  میکنیم  تا کمی نرم بشه 
 بعد از روی اجاق کنار میکشیم و خردل و جعفری رو به اون اضافه میکنیم و میگذاریم  کنار 
 حالا مرغ هارو که نازک بریدیم روی میز کار پهن میکنیم و 
 مقداری از مخلوط پیاز رو وسط اون ها ریخته و
اون ها رو لوله میکنیم 
و به سیخ های چوبی میکشیم (من اینجا ۲ تا رول رو باهم به سیخ کشیدم 
حالا مرغ ها رو توی تابه با کمی کره سرخ میکنیم
 بعد از چند دقیقه (۲-۳ دقیقه) اون هارو بر میگردونیم
و چند دقیقه دیگه سرخ میکنیم 
حالا ۲ لیوان آب توی تابه ریخته و نمک و فلفل میزنیم 
و زیرش رو کم کرده و با حرارت ملایم به مدت ۱۵ دقیقه میپزیم 
اگر سبزیجات داریم  میتونیم به اون اضافه کنیم و
 میگذاریم باهم بپزه 
توی این مدت سیب زمینی ها پخته 
آبش رو خالی کرده و 
 با کمی کره له میکنیم 
تا خوب مخلوط بشه 
من مقداری پنیر رنده کردم و با سیب زمینیها مخلوط کردم 
حالا مرغ ها پخته شده 
 انها رو از توی آبش در میاریم و کنار میگذاریم
حالا توی آب مرغها خامه رو اضافه میکنیم و میگذاریم چند دقیقه بجوشه 
  
حالا نصف لیوان آب رو با یک قاشق غذا خوری ارد مخلوط کرده و به آب مرغ اضافه میکنیمو میگذاریم یک قل بخوره  تا سوس ما کمی سفت بشه

غذا آماده شد 
توی بشقاب با سلیقه خودتون بکشید 

نوش جان 
خیاط باشی