مواد لازم
ارد ١٢ دسى ليتر
خمير مايه ٢٥ گرم
اب ورلرم ٦ دسى ليتر
روغن زيتون نيم دسى ليتر
گوجه فرنگى خشك شده ١٢ عدد (اگر موجود نبود مهم نيست)
نمك ١ ق چ
نمك درشت ٢ ق غ
طرز تهيه
خمير مايه را با اب ولرم (٣٧ درجه) مخلوط كرده نمك و روغن زيتون را به ان اضافه ميكنيم
ارد را در ان مخلوط كرده و هم زده تا خميرى نرم بسازيم
دستمال روش ميكشيم و به مدت نيم ساعت كنار مگذاريم تا ور بياد
حالا خمير را به حالت چونه در اورده (١٢) عدد و داخل يك سينى كه با روغن زيتون كاملا چرب كرديم ميچينيم
با چاقو یک برش روی خمیر میدهیم و گوجه ها را توی خمیر فشار میدیم و روی خمیر نمک درشت میپاشیم
و زير دستمال به مدت ٣٠ دقيقه ديگر مگذاريم ور بياد.
حالا فر را روشن كرده بگذاريد به درجه ٢٠٠ درجه برسد و خمير رو داخل فر به مدت ٢٠-٢٥ دقيقه مپزيم.
نوش جان
خياط باشى
erci az in recipe haye alitoon bi nahayt mamnoonam
ReplyDeleteshad bashiid
ممنونم خانم گل. خوشحالم که دوست دارین.
ReplyDeleteBah che khoshmazeh aghayeh Hasa" agha dastetoon dard nakoneh.
ReplyDeletePS, Almanimoon ham taghviyat mishe inja miyaiem,,LOL
vaei khoda "Valj profil" yani chi???
Comment ra zadam belakhareh vali nim saat tool keshid ta fahmidam ke in la-masab chi mikhad az joone man o in comment ra send nemikoneh,,he hehe
ReplyDeleteفرزانه خانم گل، اولا ببخشيد اصلا حواسم نبود كه بايد وبلاگ فارسى يا اينگليسى انتخاب ميكردم
ReplyDeleteمن نادون به زبون اجنبى سوعدى و نه المانى وبلاگ دارم.
دوماً ممنون از اينكه با همه زحمات باز هم لطف داشتى به ما.
اميدوارم اين نون رو بپزى و نوش جان كنى و يادى هم از اين بنده حقير بكنى
در ضمن valj konto يعنى اينكه با كدوم ادرس log in كردى و ميخاد كامنتتو بفرستى.
آقا شما واقعا هنرمند به تمام عیار هستد، من اشپزیم خیلی خوبه و دست پختم معروفه ، وب لاگ آشپزی هم زیاد میخونم ولی به جرات میگم شما تک هستید. دستتون واقعا درد نکنه. غذاها و شیرینیهایی که آموزش دادید به نظرم تک هستند. مرسی مرسی مرسی مرسی مرسی
ReplyDeleteمن وب لاگ شما رو اد میکنم و هر روز بتون سر میزنم. خسته نباشید. دست مریزاد .
ممنون از شما. باعث افتخار منه وقتى يك نفر از كارهاى من
ReplyDeleteراضى هست. حتما دوباره سر بزنيد. خوشحال مى شم