Friday 4 February 2011

مرباى انجير‏




مواد لازم
انجير خشك: ٥٠٠ گرم
اب: نيم ليتر
شراب قرمز يا شربت انگور: نيم ليتر
شكر: ١ دسى ليتر
دارچين: ١ ق چ
برگ بو: ٢ عدد


طرز تهيه
انجير را خورد كرده به مدت نيم ساعت در اب خيس كنيد
همه مواد مربا را همراه با اب و انجير در ظرف ريخته روى اجاق بجوشانيد
بعد از به جوش امدن شعله اجاق را كم كرده بمدت ٣٠ دقيقه ديگر بدون در مربا را ميجوشانيد


مربا اماده است. مربا را در شيشه هاى تميز و گرم شده ريخته در جاى خنك نگهدارى كنيد. 
نوش جان
خياط باشى 

No comments:

Post a Comment