Sunday 6 February 2011

پاستا با سوس گوشت


اين هم از شام امشب من 
پاستاى خونگى واقعا محشره




مواد لازم براى سوس گوشت
گوشت چرخ كرده. ٤٠٠ گرم
گوجه فرنگى خورد شده ٨٠٠ گرم
كرفس ١ شاخه
هويج ٢ عدد متوسط
سير ٢ حبه
پياز ١ عدد درشت
نمك و فلفل به مقدار كافى


طرز تهيه سوس: 
كرفس، پياز، هويج و سير را خورد كرده و همه را باهم كمى سرخ ميكنيم و گوشت چرخ كرده را به ان اضافه كرده و سرخ ميكنيم.
گوجه فرنگى خورد شده را به گوشت اضافه كرده با حرارت ملايم در قابلمه در بسته به مدت ١ ساعت (يا تا زمانيكه پاستا اماده شد) ميپزيم. 


 
مواد لازم براى پاستا
ارد ٥ دسى ليتر
تخم مرغ ٣ عدد
نمك ٠/٥ ق چ
روغن مايع (روغن زيتون بهتر) ٢ ق غ
اب ١ ق غ

 
ارد و تخم مرغ و بقيه مواد را با قاطى كرده به مدت ١٠ دقيقه ميماليم تا خمير تقريبا سفتى كه به دست نچسبه بدست بياد.

 
خمير را توى يك كيسه پلاستيكى به مدت نيم ساعت در يخچال مگذاريم
خمير را با ورده باز كرده و به صورت يك ورق نازك در مياوريم. 
روى خمير ارد ريخته و روى هم تا ميكنيم و با چاقو به صورت رشته هاى نازك مبريم


رشته ها را از هم باز كرده و روى سينى مريزيم و به مدت نيم ساعت كنار مگذاريم تا كمى خشك بشه


بعد توى قابلمه تقريبا بزرگ با اب و نمك به مدت ١٠ دقيقه مپزيم 


غذاى ما اماده است


نوش جان
خياط باشى 

5 comments: