Sunday 27 February 2011

نان خامه اى‏




مواد لازم براى ٢٠ عدد
ارد ١٨٠ گرم
كره ٧٥ گرم
اب ٢ دسى ليتر
تخم مرغ ٣ عدد
شكر ١ قاشق غ
پودر وانيل نيم قاشق چ



طرز تهيه
فر را با درجه ٢٠٠ سانتيگراد روشن كنيد 
اب را با كره روى اجاق بجوشانيد تا كره اب شود


قابلمه را از روى اجاق برداشته و ارد، شكر و پودر وانيل را داخل اب و كره ريخته و كاملا هم بزنيد تا خمير از كنارههاى قابلمه جدا شود


تخم مرغها را يكى يكى به خمير اضافه كرده و بشدت هم بزنيد تا كاملا مخلوط شود بعد تخم مرغ بعدى


خمير را روى كاغذ شيرينى فرم داده و در طبقه وسط فر كه از قبل گرم كرده ايد قرار داده و بمدت ٢٠ دقيقه بپزيد



نكته مهم: در فر را تا قبل از پخته شدن نانها بهيچ عنوان باز نكنيد
نانهاى شيرينى را بعد از اينكه سرد شد با خامه و يا وانيل كرم پر كنيد


نوش جان
خياط باشى

3 comments:

  1. dc liter cheghader mishe ?

    ReplyDelete
  2. yek decilitr = 80 gram
    movafagh bashi

    ReplyDelete
  3. maye man kheili shol shod,hatta be ja 3 tokhme morgh 2 ta ezafe kardam vali kheili shol bood,asan nemishod too ghif rikht

    ReplyDelete