مواد لازم
خميرمايع
گرم
۵۰
روغن زيتون ١دسى ليتر
ارد يك و نيم ليتر (یک کیلو)
نمك ٢ ق چ
اب ولرم (٣٧) درجه نيم ليتر
طرز تهيه
اب، خمير مايع، نمك و روغن زيتون را باهم مخلوط كرده و ارد را داخل مايع بريزيد و خوب چنگ بزنيد تا يك خمير خوب كه به دست نچسبه به دست بياد
روى خمير دستمال انداخته و بگذاريد به مدت يك ساعت ور بياد
كمى ارد روى ميز كار ريخته و خمير را روى ميز مقدار كمى چنگ بزنيد و حالا خمير را به ٦ قسمت تقسيم كنيد.
خميرها رو فرم بديد و روى يك سينى فر كه كاغذ شيرينى گذاشته ايد پهن كرده روش دستمال بندازيد و بگذاريد نيم ساعت ديگه ور بياد
در اين فاصله اجاق (فر) را روشن كرده و روى ٢٢٥ درجه سانتيگراد بگذاريد
خميرها رو داخل فر گذاشته به مدت ١٥ دقيقه بپزيد. در لهضه هاى اخر با پنسل روى خميرها رو خيس كنيد تا رنگ بهترى بگيره.
نوش جان كنيد
خياط باشى
wooooooow alie dasteton dard nakone
ReplyDeleteon yeki noneton ro dorost kardam dost dashtam merci
راستی مرسی که درشت نوشتید چون دیگه داشتم کور میشدم
ReplyDeleteهاها... لیلا جون، خوشحالم که دوست داری، باور کن من اصلا نمیدونستم، یک خانومه مهتم واسم پیام داد تازه اون موقع متوجه شدم، ببخشید. آخه من کامپیوتر رو وصل کردم به تلویزیون و همه چی رو درشت میبینم.
ReplyDeleteخیلی عالی به نظر میاد.......اما من اون پنسل رو نمی دونم چیه!!!!!!!! ببخشیدا
ReplyDeleteپنسل یا چوتکه. یا با اسپری. همین که بتونی مقدار خیلی کمی آب روی خمیرها بزنی. این باعث میشه که نونها رنگ بهتری بگیره، همینطور که اینجا میبینی
ReplyDeleteاوکی.....ممنون
ReplyDeleteسلام من تازه به وبلاگ تون رو دیدم واقعا عالیه هنرمند تمام
ReplyDeleteفقط این 1 دی سی روغن زیتون چقد میشه اگه به قاشق بگید ممنون میشم
سلام، خوش امدی. یک دسی لیتر تقریبا ۸ قاشق غذا خوری میشه. موفق باشی
ReplyDeleteمیسییییی استاد عزیز
ReplyDeleteممنون از شما... فکر میکنم استاد کلمه بسیار بزرگیه که به من نمیاد :-) ولی متشکر از لطفتون
ReplyDeleteمن کانادا هستم ان خمیر را درست کردم منتظرم بگذارم تو فر چی از اب در بیاد. ممنون
ReplyDeleteسلام نسیم جان، امیدوارم این نونها رو درست کرده و از اونها لذت برده باشی
ReplyDeleteسلام آقای خیاطباشی . پارسال دوست امسال آشنا . خوشحالم که قدم رنجه میکنین و به سفره ایرانی سر میزنین . من این نون را تا حالا نخوردم و خیلی دوست دارم درست کنم مرسی از آموزش
ReplyDelete