Saturday 5 February 2011

خاگينه فرانسوى‏

اين هم ناهار امروز من. خاگينه كه با تخم مرغ و شير درست كردم و داخلش رو با پنير بز پر كردم

از اونجايى كه من عاشق پنيرم و هر چيزى رو با پنير ميخورم مخصوصا اگر پنير از نوع مختلف و غير عادى باشه، امروز حوس كردم غذايى سريع درست كنم و چونكه پنير بز تو يخچال داشتم و همينطور تخم مرغ، اين خاگينه رو اسمش رو گذاشتم فرانسوى. 
٢ تا تخم مرغ رو با ٢ ق غ شير و نمك و فلفل سفيد هم زدم و توى ماهى تابه (ماهى تابه؟) سرخ كردم با حرارت ملايم.
بعد پنير بز رو روش رنده كردم و روى هم تاش كردم. كمى هم روى خاگينه پنير رنده كردم. 
پيشنهاد ميكنم حتما امتهان كنيد. پشيمون نميشيد. البته اگر پنير بز دوست نداريد حتما با نوعى ديگه عوض كنيد. 
نوش جان
خياط باشى

2 comments: