Thursday 17 February 2011

توست پنیر و سیب

یک توست بسیار ساده ولی فوق‌العاده خوشمزه که سریعا هم آمده می‌شه و بعنوان پیش غذا سرو می‌شه


مواد لازم
نان توست
سیب
گردو
عسل
پنیر بز

طرز تهیه
سیب را برش داده و روی نان توست بچینید، گردو را روی سیبها و سپس پنیر را برشهای نازک کرده و روی گردوها بگذارید. در آخر عسل را روی پنیر ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه توی اجاق (فر‌) میگذریم با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد


نوش جان 
خیاط باشی‌

2 comments:

  1. vala kheili khoshmazeh be nazar miad .... kar vasamoon dorost kardin agha.......
    in az on tarkib hast ke man doost daram

    ReplyDelete
  2. هاها... مرسی‌ خانم گٔل. حقیقتش اینه که من عاشق پنیر هستم، حالا از هر نوعش. مخصوصا پنیر بز و انواع پنیرهای کپکی. همینطور که شما هم میدونین ترکیب اینجور پنیرها با میوه مخصوصا سیب عالیه. حالا اگر گردو یا فندق هم به اون اضافه کنیم که دیگه محشره. من اینجا عسل هم اضافه کردم چون که نی‌ نهایت هوس شیرینی‌ کرده بودم. خلاصه که واقعا جاتون خالی‌. من هر یکشنبه این توست یا چیزی شبیه این رو درست می‌کنم. امیدوارم خوشتون بیاد :-)

    ReplyDelete